Είπε «αντίο» στο show της Victoria's Secret

Η Αντριάνα Λίμα θα είναι για πάντα ο πιο σέξι Άγγελος [εικόνες]

09/11/18 • 15:54 | UPD 09/11/18 • 18:08

Newsroom eleftherostypos.gr

Αυτή μαζί με τις άλλες Βραζιλιάνες, την Αμπρόσιο και τη Ζιζέλ, στιγμάτισαν το μόντελινγκ από το 2000 και μετά. Έγιναν οι αντίστοιχες Μος, Κάμπελ και Εβαντζελίστα. Η Αντριάνα Λίμα είναι η τελευταία των Μοϊκανών. 

Ένα τέλος εποχής γράφτηκε χθες το βράδυ στο fashion show της Victoria’s Secret. Η Αντριάνα Λίμα έδωσε την τελευταία της παράσταση. Έκανε την τελευταία της βόλτα στην πασαρέλα και η συγκίνηση ήταν έντονη. Όχι μόνο σε αυτή. Αλλά και σε όλο τον αντρικό πληθυσμό που χάρισε τα ζωτικά του όργανα σε εκείνη την τελευταία 15ετία. Το φινάλε της δε θα μπορούσε να είναι τόσο «στεγνό».

Η 37χρονη Βραζιλιάνα που δεν μοιάζει με τίποτα για αυτή την ηλικία, προλόγισε την εμφάνιση της στην πασαρέλα με το αντίο της στην εταιρεία που της έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί και της έμαθε τα κόλπα του μόντελινγκ.

Από το 2003 μέχρι σήμερα, με διαλείμματα μόνο τις χρονιές που γέννησε τα παιδιά της, η Αντριάνα Λίμα βρισκόταν στις επάλξεις. Ήταν πάντα από αυτές που όλοι περίμεναν να δουν και όλοι θυμούνταν περισσότερο στο τέλος της βραδιάς.

Η Victoria’s Secret μπορεί να τελείωσε για εκείνη, όμως, για να παραφράσουμε μια διάσημη κινηματογραφική ατάκα, we will always have Instagram.

View this post on Instagram

🖤Another favorite by Vincent Peters🖤

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μας υπενθυμίζουν ότι αυτή η «πασαρέλα» δεν θα τελειώσει ποτέ. Γιατί και η Αντριάνα είναι μια γυναίκα που δεν θα «τελειώσει» ποτέ. Την βλέπεις και καταλαβαίνεις ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Αυτή μαζί με τις άλλες Βραζιλιάνες, την Αμπρόσιο και τη Ζιζέλ, στιγμάτισαν το μόντελινγκ από το 2000 και μετά. Έγιναν οι αντίστοιχες Μος, Κάμπελ και Εβαντζελίστα. Η Αντριάνα είναι η τελευταία των Μοϊκανών.

View this post on Instagram

🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄💖💖💖💖

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Copy link
Powered by Social Snap