Πέθαναν κι οι δύο μέσα σε 5 χρόνια

Συγκινήθηκε η Αποστολία Ζώη μιλώντας για τους γονείς της [βίντεο]

09/11/18 • 15:10 | UPD 09/11/18 • 15:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Το 2013 έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Στις αρχές του έτους βίωσε το ίδιο με τον πατέρα της. Η Αποστολία Ζώη πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια βραδιά όπου στην ουσία θα τους τιμήσει.

Από το καλοκαίρι είχε προαναγγείλει ότι σχεδιάζει μια μουσική βραδιά τα έσοδα της οποίας θα πάνε σε ασθενείς που έχουν καρκίνο. Το Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι είναι τελικά το μέρος που η Αποστολία Ζώη θα διαθέσει τις εισπράξεις από την παράσταση Γιατί Το Τραγούδι που θα γίνει στο Παλλάς στις 19 του μήνα. Η ίδια μίλησε για τα συναισθήματα της εν όψει της εκδήλωσης.

Το διάστημα από την απώλεια του πατέρα της δεν είναι μεγάλο. Σε δύο μήνες περίπου θα συμπληρωθεί ένας χρόνος, αλλά ποτέ δεν καταφέρνεις να διαχειριστείς τις απώλειες των γονιών σου. Ιδίως όταν έχουν φύγει και οι δύο μέσα σε 5 χρόνια και από την ίδια νόσο.

Η Αποστολία Ζώη, πολύ φυσιολογικά, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της καθώς μιλούσε στην κάμερα του Happy Day για τους γονείς της και την τιμή που θέλει να τους κάνει με αυτή την εκδήλωση.

«Αυτή ήταν μία ανάγκη μου, που ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι για τον καρκίνο. Είναι κάτι που με έχει διαλύσει τα τελευταία 4 χρόνια και όλο αυτό δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και πάρα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που είχε συμβεί. Για να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει κάτι τόσο μεγάλο και όταν άρχισα να παίρνω τα πρώτα ναι, ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, που σίγουρα έρχεται από κάπου εκεί πάνω.

Αισθανόμουν υπαίτια που δεν κατάφερα να σώσω τους γονείς μου και αισθανόμουν πάρα πολλές ενοχές και ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Αυτή τη 19η Νοέμβρη θα έχω να τη θυμάμαι. Θέλω να έρθει. Το περιμένω με τεράστια αγωνία και ανυπομονησία και τεράστια χαρά. Να δω πώς θα μου λειτουργήσει από εκεί και πέρα μέσα μου. Πλέον, οικογενειακώς θα έρθουν και οι αδερφές μου να δουν τι θέλω να κάνω για τους γονείς μας».