Το «αντίο» με τη φωτογραφία στο Instagram

Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου – Πέθανε ξαφνικά η αδερφή της

08/11/18 • 10:43 | UPD 08/11/18 • 12:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Καίτη Φίνου «αποχαιρέτησε» για πάντα την αδερφή της τα ξημερώματα της Πέμπτης, αφού η Μαρία Φίνου πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου και την οικογένεια της έφερε το βράδυ της Τετάρτης, αφού η αδερφή της Μαρία έφυγε από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Όπως ενημέρωσε η ηθοποιός με ανάρτηση της στο Instagram η αδερφή της άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο πριν καν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Το μεσημέρι μιλούσαν στο τηλέφωνο, το βράδυ πήγαινε στο Τζάνειο για να ακούσει ότι η αδερφή της δεν έχει πολλές ώρες ζωής. Η Μαίρη Φίνου δεν άντεξε την ανακοπή και πέθανε πιο γρήγορα κι απ΄αυτό που είχαν πει οι γιατροί στους συγγενείς της.

Η Καίτη Φίνου είπε το οριστικό «αντίο» στη μία από τις δύο αδερφές της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο Νomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε…Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο…Πώς να σου πω καλό ταξίδι…Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου…»

View this post on Instagram

Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε…. Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο…Πώς να σου πω καλό ταξίδι…..Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου ………

A post shared by kaitifinou_official 🎭♑ (@kaitif) on

Copy link
Powered by Social Snap