Ποζάρει με γυρισμένη πλάτη

Η Emily Ratajkowski το τερμάτισε με το μπραζίλιαν μαγιό της [εικόνα]

08/11/18 • 09:19 | UPD 08/11/18 • 09:19

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Emily Ratajkowski ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα κολεξιόν με μαγιό που αποτελούν το δικό της brand κι επειδή δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο από την ίδια, έβαλε το μπραζίλιαν και ενημέρωσε τον κόσμο, όπως μόνο αυτή ξέρει.

Αν είχε ποστάρει αυτή τη φωτογραφία δύο ή τρεις μήνες πριν, ίσως να μην έκανε την ίδια εντύπωση. Ίσως να αντιμετωπιζόταν με λιγότερο ενθουσιασμό, αφού μες στο καλοκαίρι υπήρχαν πολλές τέτοιες αναρτήσεις. Τώρα που κοντεύουμε μέσα Νοέμβρη και σε λίγο θα αρχίσουν να καμπανίζουν Χριστούγεννα, το να βλέπεις την Emily Ratajkowski με μπραζίλιαν μαγιό είναι λόγος για να πανηγυρίσεις.

Φυσικά δεν είναι μόνο το μαγιό που φοράει. Είναι και ο τρόπος που το δείχνει. Τα πάντα έχουν τη σημασία τους όταν πρόκειται για την πιο ποθητή γυναίκα σε όλο τον πλανήτη. Όχι, δεν έχουμε διεξάγει κάποια σφυγμομέτρηση. Αλλά δε γίνεται να μην βρίσκεται αυτό το κορίτσι στις 2-3 κορυφαίες προτιμήσεις των ανδρών. Ακόμα και αυτών που ζουν σε άγνωστες φυλές στον Αμαζόνιο και την Ινδονησία.

Η Emily Ratajkowski ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα κολεξιόν με μαγιό που αποτελούν το δικό της brand, τα InamoRataSwim. Κι επειδή δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο από την ίδια, έβαλε το ξώπλατο ολόσωμο μαγιό της και πόζαρε με την πλάτη γυρισμένη. Αυτό που θα δεις είναι ένα έργο τέχνης από πάνω μέχρι κάτω. Δεν είναι μόνο τα οπίσθια της που διεγείρουν τις σκέψεις.

Άνετα θα μπορούσε να είναι το εξώφυλλο κάποιου ημερολογίου για το 2019 αυτή η φωτογραφία. Όσες φορές κι αν την κοιτάξεις, το αποτέλεσμα παραμένει ατόφια ίδιο.