Απάντησε στη μπηχτή του Βαγγέλη Περρή

Καινούργιου: Ο κόσμος με επέλεξε κι ας έχω υαλουρανικό στα χείλη μου [βίντεο]

07/11/18 • 18:06 | UPD 07/11/18 • 18:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου χαμογέλασε μόλις άκουσε τη δήλωση του Περρή και δεν δίστασε να παραδεχτεί για άλλη μια φορά ότι έχει κάνει πράγματα στο πρόσωπο και το σώμα της

Για άλλη μια φορά παρουσιάστηκε ακομπλεξάριστη να μιλήσει για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της η Κατερίνα Καινούργιου. Απαντώντας στη μπηχτή που έριξε ο Βαγγέλης Περρής σε ρεπόρτερ της εκπομπής της, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ξανά στις πλαστικές και ό,τι άλλο έχει κάνει για να αποκτήσει την εικόνα που θέλει.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο του Ευτυχείτε ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε τα πλαστικά χείλη και του ζήτησαν να σχολιάσει τις κοπέλες που κάνουν πλαστικές. Η αντίδραση του Περρή ήταν «από ποια εκπομπή είστε; Και θέλετε να μιλήσουμε γι΄αυτό; Είστε σίγουρη;».

Η Κατερίνα Καινούργιου χαμογέλασε μόλις το άκουσε και δεν δίστασε να απαντήσει. Παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ότι έχει κάνει πράγματα στο πρόσωπο και το σώμα της και είχε φυλαγμένη και μια δηκτική ατάκα για το τέλος.

«Δεν έχω κανένα θέμα τέτοιο. Εγώ τα παραδέχομαι και τα λέω. Έχω βάλει υαλουρανικό στα χείλη μου στο παρελθόν και το έχω μετανιώσει. Και γω τον αγαπάω το Βαγγέλη με έχει βοηθήσει πολύ στην αρχή της καριέρας μου. Όπως και για ένα κύριο δεν μου άρεσε αυτό που είπε… Ναι ο κόσμος με έχει επιλέξει παρά το γεγονός ότι έχω βάλει υαλουρανικό στα χείλη μου».

Εμείς πάντως ακόμα αναρωτιόμαστε πότε την επέλεξε το κοινό; Γιατί το Ευτυχείτε δεν έχει ξεμυτίσει από το 7.5%.

Copy link
Powered by Social Snap