Για το βραδινό με τη Ζέτα που κόπηκε

Ο Νίκος Μουτσινάς ρίχνει «σπόντα» στον ΑΝΤ1 και αυτοσαρκάζεται [βίντεο]

07/11/18 • 16:07 | UPD 07/11/18 • 16:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε με έντονη δόση αυτοσαρκασμού για το βραδινό σόου που έκανε στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και κόπηκε μετά από τρεις εκπομπές.

Μετά από αρκετά τηλεοπτικά πέρα δώθε μεταξύ του Alpha και του ΑΝΤ1 κι ύστερα από αρκετές συνεχόμενες αποτυχίες, ο Νίκος Μουτσινάς φιλοδοξεί φέτος να κάνει ένα restart. Η εκπομπή του στο Open είναι στημένη πάνω του, αλλά τα νούμερα μέχρι στιγμής δεν δημιουργούν αισιοδοξία. Παρόλα αυτά ο ίδιος είναι πάντοτε ευδιάθετος και έτοιμος να αυτοσαρκαστεί και να ρίξει τις σπόντες του προς το παρελθόν.

Αιτία για αυτό στάθηκαν οι ερωτήσεις που του έκαναν οι ρεπόρτερ σε εκδήλωση που βρέθηκε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Αναμενόμενα η κουβέντα πήγε σε αυτό που συνδέει τους δυο τους τηλεοπτικά.

Ο λόγος για το βραδινό σόου στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Μια εκπομπή που προβλήθηκε για 3 Κυριακές και μετά κόπηκε. Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε με έντονη δόση αυτοσαρκασμού για την εκπομπή αυτή και απευθύνθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου στην απεσταλμένη του ΑΝΤ1.

«Νομίζω ότι δεν μου εμπιστεύονται πια βραδινές ζώνες, καλησπέρα ΑΝΤ1! Πότε μπλεκόταν κάποια στα πόδια μου; Ο ΑΝΤ1 μουγκός σε όλο αυτό. Θα μιλήσεις για πρόσωπο του σταθμού; Αλήθεια; Με την Ζέτα ήμασταν μαζί και πριν κάνουμε αυτή την τεράστια επιτυχία που δεν την άντεξε το ελληνικό κοινό και ο ΑΝΤ1. Δεν ήταν ο ΑΝΤ1 έτοιμος γι’ αυτό. Με αυτό που κάνω τώρα αισθάνομαι ασφαλής».

Copy link
Powered by Social Snap