Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Είναι αστείο αυτό που με ρωτάτε για τον Πάνο [βίντεο]

06/11/18 • 19:13 | UPD 06/11/18 • 19:13

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα ταινία Αιγαίο SOS, είχε πρεμιέρα και το παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές. Ανάμεσα τους ο Πάνος Βλάχος. Το παρών έδωσαν και αρκετοί καλεσμένοι. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η νέα ταινία της Odeon, το Αιγαίο SOS, είχε πρεμιέρα χθες βράδυ και το παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές. Ανάμεσα τους ο Πάνος Βλάχος. Το παρών έδωσαν και αρκετοί καλεσμένοι. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Καταλαβαίνετε που οδεύει το πράγμα. Όλοι οι ρεπόρτερ ήταν στημένοι εκεί για να ρωτήσουν και τους δύο αν τελικά έχουν χωρίσει ή όχι.

Έχοντας απωλέσει από χρόνια όλοι τους έννοιες όπως συστολή, ντροπή, τακτ και ευγένεια, μίλησαν πρώτα στον Πάνο Βλάχο, ο οποίος είχε δίπλα του τον Θοδωρή Αθερίδη και γλύτωσε από τις άβολες ερωτήσεις. Όπως γλύτωσε κι από το on camera συναπάντημα με την Ιωάννα.

Τη στιγμή που εμφανίστηκε εκείνη, ο Θοδωρής Αθερίδης τον τράβηξε γιατί κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή να την τραβήξει κάποιος. Αν και σίγουρα περίμενε τι θα την ρωτήσουν σε πρεμιέρα ταινίας που πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος.

Όταν τη ρώτησαν αν είναι πρώην ή παραμένει πρωταγωνιστής στη ζωή της η ηθοποιός απάντησε: «Πιστεύω ότι ο κύριος Βλάχος, ειδικά σήμερα, είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας που πάμε να δούμε και είμαστε όλοι εδώ για να τον στηρίξουμε και τον κύριο Βλάχο και την ταινία ολόκληρη. Παιδιά τώρα, ειλικρινά, είναι αστείο!