Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Είναι αστείο αυτό που με ρωτάτε για τον Πάνο [βίντεο]

06/11/18 • 19:13 | UPD 06/11/18 • 19:13

Newsroom eleftherostypos.gr

Η νέα ταινία Αιγαίο SOS, είχε πρεμιέρα και το παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές. Ανάμεσα τους ο Πάνος Βλάχος. Το παρών έδωσαν και αρκετοί καλεσμένοι. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η νέα ταινία της Odeon, το Αιγαίο SOS, είχε πρεμιέρα χθες βράδυ και το παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές. Ανάμεσα τους ο Πάνος Βλάχος. Το παρών έδωσαν και αρκετοί καλεσμένοι. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Καταλαβαίνετε που οδεύει το πράγμα. Όλοι οι ρεπόρτερ ήταν στημένοι εκεί για να ρωτήσουν και τους δύο αν τελικά έχουν χωρίσει ή όχι.

Έχοντας απωλέσει από χρόνια όλοι τους έννοιες όπως συστολή, ντροπή, τακτ και ευγένεια, μίλησαν πρώτα στον Πάνο Βλάχο, ο οποίος είχε δίπλα του τον Θοδωρή Αθερίδη και γλύτωσε από τις άβολες ερωτήσεις. Όπως γλύτωσε κι από το on camera συναπάντημα με την Ιωάννα.

Τη στιγμή που εμφανίστηκε εκείνη, ο Θοδωρής Αθερίδης τον τράβηξε γιατί κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή να την τραβήξει κάποιος. Αν και σίγουρα περίμενε τι θα την ρωτήσουν σε πρεμιέρα ταινίας που πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος.

Όταν τη ρώτησαν αν είναι πρώην ή παραμένει πρωταγωνιστής στη ζωή της η ηθοποιός απάντησε: «Πιστεύω ότι ο κύριος Βλάχος, ειδικά σήμερα, είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας που πάμε να δούμε και είμαστε όλοι εδώ για να τον στηρίξουμε και τον κύριο Βλάχο και την ταινία ολόκληρη. Παιδιά τώρα, ειλικρινά, είναι αστείο!

Copy link
Powered by Social Snap