Ήδη έχουμε τις πρώτες μεγάλες κόντρες

Nomads: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τους εισβολείς του Survivor [βίντεο]

06/11/18 • 18:57 | UPD 06/11/18 • 18:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Αποδεικνύοντας ότι η επιλογή τους δεν έγινε τυχαία, οι 8 καινούργιοι στο παιχνίδι, αλλά παλιοί στην επιβίωση, ξεκίνησαν τις προκλήσεις στο Nomads.

Δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν 24ωρο παραμονής στο Nomads οι νεοεισελθόντες του Survivor και ήδη έχουν προκαλέσει τις πρώτες έριδες με τους αντιπάλους τους. Το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορεί παρά να ικανοποιεί τον ΑΝΤ1, αφού από τον ντόρο και μόνο που δημιουργήθηκε, αρκετοί θα κάτσουν να δουν τα επόμενα επεισόδια. Γι΄αυτό κιόλας το Πρωινό αφιέρωσε χρόνο σήμερα για να δημιουργήσει buzz.

Έχοντας μόλις λίγες ώρες παρουσίας στις παραλίες που διεξάγονται τα αγωνίσματα και που διαμένουν οι δύο ομάδες, οι εισβολείς του Survivor έφεραν στο Nomads τα κόλπα που έμαθαν στην πρώτη τους θητεία απομόνωσης σε νησί. Προκλήσεις στα όρια του επιτρεπτού και διάθεση για μανούρα αν χρειαστεί.

Αποδεικνύοντας ότι η επιλογή τους δεν έγινε τυχαία, οι 8 καινούργιοι στο παιχνίδι, αλλά παλιοί στην επιβίωση, ξεκίνησαν τις προκλήσεις. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, οι δύο παίχτες που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς Μισθοφόρος. Μια κόντρα που ξεκίνησε στο πρώτο κιόλας αγώνισμα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν συνεχιστεί αυτή η κόντρα, πως θα το χειριστεί ο Γιάννης Σπαλιάρας που είναι πολύ καλός φίλος με τον Βασιλόπουλο. Από κοντά στις έριδες και ο Ορέστης Τσανγκ με τον Δημήτρη Μαρμαρά. Τα αίματα άναψαν επίσης και με μια αψιμαχία μεταξύ του Αλέξανδρου Σίαρς και του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Τα παραπάνω είναι ακριβώς όσα θέλουν στον ΑΝΤ1 για το Nomads. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη άνοδος στην τηλεθέαση από την Πέμπτη. Άλλωστε, είναι ακόμα στον αέρα η παραμονή της Αλεξανδράκη στο παιχνίδι.

Η ίδια θέλει να φύγει για να βρει τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα οριστικό. Αυτό αποτελεί ακόμα έναν πόλο ενδιαφέροντος για το κοινό. Σύμφωνα πάλι με το Πρωινό η οικογένεια της Δήμητρας προσπαθεί να την φέρει σε τηλεφωνική επαφή με τον σύντροφό της και όλα είναι μετέωρα. Ο χρόνος όμως για την τελική της απόφαση τελειώνει.

dynamic-sidebar id=»post-area-diabaste»]