Από τη Λίνα Σακκά στη Μαρία Κορινθίου

7 γυναίκες που ερωτευτήκαμε και μελαχρινές και ξανθιές [εικόνες]

06/11/18 • 18:31 | UPD 06/11/18 • 18:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν τη Μαρία Κορινθίου έχουν υπάρξει γυναίκες, όπως η Λίνα Σακκά, που έγιναν από ξανθές μελαχρινές και το ανάποδο. Στην περίπτωση τους βέβαια δεν μπορείς να πεις ποιο είναι καλύτερο.

Η Μαρία Κορινθίου ετοιμάζεται να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για τις ανάγκες του ρόλου έκανε τα μαλλιά της ξανθά. Μια σχεδόν σοκαριστική αλλαγή. Δεν είναι η μόνη Ελληνίδα που έχει κάνει μια τόσο σημαντική αλλαγή. Στη χιλιετία που διανύουμε έχουν υπάρξει γυναίκες που το έπραξαν και στην περίπτωση τους δεν μπορούσες να πεις ποιο είναι καλύτερο, το ξανθό ή το μελαχρινό. Όπως η Λίνα Σακκά.

Στην Μαρία Κορινθίου είναι εμφανής η διαφορά από το ένα στο άλλο και σαφώς δεν τίθεται σύγκριση. Το μελαχρινό της κερδίζει κατά κράτος. Σε περιπτώσεις όμως όπως η Λίνα Σακκά ή και οι υπόλοιπες κυρίες, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Πέντε Ελληνίδες και δύο Αμερικανίδες που όλοι οι άντρες τους υποκλίνονται.

Κλέλια Ρένεση

Στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο στο Μίλα Μου Βρώμικα, μας συστήθηκε ως ξανθιά. Στην πραγματικότητα όμως η Κλέλια ήταν μελαχρινή κι έγινε ξανθιά για το ρόλο. Μόλις τέλειωσε η σειρά, επανήλθε στα κανονικά της. Αν με το ξανθό της βάζαμε 10, με το μελαχρινό της βάζουμε 11.

Λίνα Σακκά

Στο Για Μια Γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο η Λίνα Σακκά μας έμαθε πόσο ερωτεύτισιμες είναι οι ξανθιές με καρέ μαλλί. Κοριτσάκι τότε, σήμερα γυναίκα. Πέρασε επίσης από διάφορα στάδια και τώρα στέκεται στο ξανθό και πάλι. Η Λίνα Σακκά είναι ίσως από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που καθορίζουν εκείνες το χρώμα και όχι το αντίθετο.

Παναγιώτα Βλαντή

Αν υπάρχει μια γυναίκα που πρέπει να θεωρηθεί το απόλυτο milf της περασμένης δεκαετίας και αυτής, η Παναγιώτα Βλαντή κερδίζει. Με άνεση. Με όποιο χρώμα μαλλί και να έχει.

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη έχει περάσει από όλα τα νορμάλ χρωματικά στάδια στα μαλλιά της. Έχει περάσει κι από μερικά πιο extreme. Καστανή, μελαχρινή, ξανθιά, πορτοκαλοκόκκινο. Δεν υπήρξε ούτε μια περίπτωση που να ήταν λιγότερο σέξι.

Αγγελική Ηλιάδη

Το κάπως άγριο στυλάκι και βλέμμα που έχει η Αγγελική Ηλιάδη την καθιστά τυχερή. Τυχερή γιατί μπορεί να κάνει τα μαλλιά της ό,τι χρώμα θέλει και να μη μειωθεί καθόλου αυτό το sex appeal που βγάζει.

Τζένιφερ Λόρενς

Η Λόρενς ξεκίνησε την καριέρα της ως φουλ μελαχρινή. Και στο Silver Linings Playbook και στο Hunger Games ήταν με μαύρο μαλλί. Πολύ γρήγορα το έκανε ξανθό και αποδείχτηκε ότι της πήγαινε περισσότερο. Ιδίως κοντό ξανθό.

Σκάρλετ Γιοχάνσον

Άλλη μια γυναίκα που την μάθαμε από πολύ μικρή και την έχουμε δει σε τόσες διαφορετικές εκδόσεις που μοιάζει να έχουν περάσει δεκαετίες.