Για τις ανάγκες του θεατρικού της ρόλου

Αυτό κι αν είναι τεράστια αλλαγή – Η Μαρία Κορινθίου έγινε ξανθιά [εικόνα]

06/11/18 • 17:26 | UPD 06/11/18 • 17:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Το μελαχρινό μαλλί μπήκε στο «ντουλάπι». Η συμμετοχή της στην παράσταση Η Νεράιδα και το Παλικάρι, όπου η Μαρία Κορινθίου θα κάνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, επέβαλλε αυτή την αλλαγή.

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω σχεδόν μια δεκαετία. Τότε που προβαλλόταν ο πρώτος κύκλος της τηλεοπτικής επιστροφής των Singles. Ο Άρης Σερβετάλης υποδύεται τον Φώτη Λαγουδάκη που τα έχει με τη Μαρία. Μαρία στον ρόλο, Μαρία και στη ζωή. Η Μαρία Κορινθίου συστήνεται στους πάντες με μερικές αποκαλυπτικές σκηνές και ο ανδρικός πληθυσμός της υποκλίνεται.

Στην εικόνα που χτίζει ο καθένας στους άλλους, παίζει ρόλο το παραμικρό στοιχείο πάνω του. Ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια να ήταν διαφορετική, θα είχε σίγουρα μιαν άλλη εικόνα. Η Μαρία έγινε πολύ γρήγορα η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι. Μέρος αυτού του παραλληλισμού ήταν και είναι και το μεσογειακό ταμπεραμέντο και χαρακτηριστικά της.

Το μελαχρινό μαλλί έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί αν η Μαρία Κορινθίου ήταν ξανθιά; Μπορεί να τη λέγαμε Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον, μπορεί όμως να μην ήταν τόσο κυρίαρχη στις ανδρικές προτιμήσεις. Ο λόγος που βάζουμε αυτό το υποθετικό σενάριο είναι γιατί η Μαρία έγινε ξανθιά!

Το μελαχρινό μαλλί θα μπει στο «ντουλάπι» για το επόμενο δίμηνο. Η συμμετοχή της στην παράσταση Η Νεράιδα και το Παλικάρι, όπου θα κάνει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, επέβαλλε να κάνει αυτή την αλλαγή. Αν και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι θα βάλει απλά μια περούκα, εκείνη προχώρησε σε μια αλλαγή-τομή θα έλεγε κάποιος. Το νέο της look το αποκάλυψε με φωτογράφιση στο περιοδικό DownTown. Εκεί όπου μεταξύ άλλων λέει ότι «σοκάρομαι κάθε φορά που κοιτάζομαι στον καθρέφτη».