Άλλη μια φορά που βρέθηκε σε άβολη θέση

Στις πόσες ερωτήσεις για τις σχέσεις σου καίγεσαι Μαίρη Συνατσάκη; [βίντεο]

05/11/18 • 20:01 | UPD 05/11/18 • 20:01

Βαγγέλης Λημνιώτης

Το θεατράκι με τη Μαίρη Συνατσάκη συνεχίστηκε για άλλη μια βδομάδα με διπλή παράσταση και μάλιστα σε διαφορετικά σημεία. Έχει σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη; Πώς νιώθει για τη φωτογραφία που ανάρτησε ο πρώην της, η οποία δεν έχει καμία σχέση μ΄εκείνη;

Η ίδια δηλώνει και είναι απούσα δύο χρόνια τώρα από το τηλεοπτικό παιχνίδι. Όχι μόνο σε επίπεδο του να βρίσκεται σε κάποια εκπομπή. Αλλά και από τη νοοτροπία με την οποία λειτουργεί. Κι όμως δεν σταματάμε να βλέπουμε τη Μαίρη Συνατσάκη μπροστά σε κάμερες, μπροστά σε δημοσιογράφους που το μόνο που ξέρουν να ρωτάνε είναι «με ποιον είσαι αυτόν τον καιρό; σε φροντίζει, σε αγαπάει;».

Σήμερα το χτύπημα ήταν διπλό. Πιθανότατα να πρόκειται και για τους ίδιους ακριβώς απεσταλμένους «κίτρινων» εκπομπών. Πρώτα της ζήτησαν να μιλήσει για τον νυν Αιμιλιανό Σταματάκη και μετά για μια ανάρτηση του πρώην Σπύρου Χατζηαγγελάκη, η οποία δεν αφορούσε τη Μαίρη. Μόνο στο μυαλό τους συνέβαινε αυτό.

Ας τα πάρουμε ένα ένα. Το πρώτο «αίμα» ήρθε με το αν ο λόγος που δεν παραδέχεται τη σχέση της είναι γιατί δεν θέλει να πάρει τις ίδιες διαστάσεις με τις προηγούμενες. Σε αυτό η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε το προφανές.

«Δε νιώθω σαν να είναι η πρώτη φορά που κρατάω χαμηλούς τόνους. Απλώς πάντοτε βρισκόμουν μπροστά σε γεγονότα και αναγκαζόμουν να κάνω κάτι. Υπήρξε μια φωτογραφία ή ένας άνθρωπος που είπε κάτι και με ανάγκασε να πω πράγματα. Δε νιώθω την ανάγκη να πω τίποτα σε σχέση με αυτό. Αναγνωρίζω πλήρως και ούσα δύο χρόνια έξω από τον χώρο ότι δε νοιάζεται κανένας».

Η παραπάνω απάντηση δεν πέρασε από τα αυτιά των «ρεπόρτερ», οι οποίες έκαναν τη δεύτερη ερώτηση τους αγνοώντας το τι είπε η Μαίρη. «Σου λέει τη γνώμη του; Τον ακούς;» ρώτησε με απαράμιλλη ευφυΐα η ρεπόρτερ.

Αφού ολοκληρώθηκε αυτό το θέατρο του παραλόγου, σειρά πήρε η Μαίρη Συνατσάκη στο θέατρο. Σαν παιδικό βιβλίο σε συνέχειες. Στην πρεμιέρα του Μαριχουάνα Stop οι ερωτήσεις αφορούσαν τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και η Μαίρη έχασε τα λόγια της και όπως είπε χαρακτηριστικά «πιστεύω ότι είμαι φούξια». Από ντροπή εννοούσε προφανώς.

Πρέπει να είναι η τρίτη φορά τον τελευταίο ένα μήνα που μας απασχολεί με τον ίδιο τρόπο η Μαίρη Συνατσάκη. Το ερώτημα σε όλο αυτό είναι πότε θα καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος να μην έρχεται σε άβολη θέση είναι να μην κάθεται να τους απαντήσει. Αυτοί μια φορά δε θα σταματήσουν να τη ρωτάνε για τον Αιμιλιανό και τον Σπύρο μέχρι να τους δείξει φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές. Μόνο έτσι θα ικανοποιηθούν.

Εκτός κι αν τελικά οι δημόσιες σχέσεις έρχονται ψηλότερα από την διαφύλαξη της προσωπικής ζωής…