Η Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσίευσε το άλμπουμ του γάμου της [εικόνες]

02/11/18 • 19:07 | UPD 02/11/18 • 19:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις φωτογραφίες η Γκουίνεθ Πάλτροου μας δείχνει τον χώρο, το μενού που ήταν στα δικά της αυστηρά στάνταρ διατροφής και φυσικά τους καλεσμένους.

Στις ταινίες της Marvel όπου συμμετέχει, ο ρόλος της είναι αυτός της συντρόφου του Iron Man. Όχι όμως συζύγου. Όλο της κάνει πρόταση κι όλο κάτι αναβάλλει το γάμο. Στην πραγματική ζωή της όμως η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε στα τέλη του Σεπτεμβρίου για δεύτερη φορά σε ρόλο νύφης. Κι αυτή τη φορά θέλει να είναι η τελευταία. 

Λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της με τον Μπραν Φάλτσιουκ, η Πάλτροου δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της το Goop επιλεγμένες φωτογραφίες από την προετοιμασία της, την τελετή και τη δεξίωση, εκεί όπου χόρεψε με τον Φάλτσιουκ και όχι μόνο.

Στις φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε εδώ, η Γκουίνεθ Πάλτροου μας δείχνει τον χώρο, το μενού που ήταν στα δικά της αυστηρά στάνταρ διατροφής και φυσικά τους καλεσμένους. Ανάμεσα τους ο Ρομπ Λόου και φυσικά ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο κινηματογραφικός της σύντροφος εδώ και μια δεκαετία πλέον. Ο Iron Man δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να βγάλει λόγο για την φίλη του.

Νωρίτερα, όσο προετοιμαζόταν για να πάει στον χώρο της τελετής, η Πάλτροου είχε μαζί της την κόρη της Απλ, ενώ ο μικρός Μόζες συνόδευσε τον Μπραντ Φάλτσιουκ.