Σανίδα σωτηρίας οι 8 του Survivor

Παραπαίει το Nomads – Άλλη μια μέρα κατρακύλας στην τηλεθέαση

02/11/18 • 17:14 | UPD 02/11/18 • 17:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μουρμούρα, το Τατουάζ, το Έλα στη Θέση Μου, το Voice, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, σημειώνουν δικαιολογημένα από 22% και πάνω. Αυτό δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια στο Nomads.

Εν αναμονή της task force του Survivor, το Nomads συνεχίζει την κατηφόρα του και αυτό που μένει να δούμε είναι τι μπορούν να καταφέρουν οι νέοι παίχτες που φέρνουν ως ένα βαθμό τη δημοφιλία τους. Αλλά όσο δημοφιλείς κι αν είναι, σίγουρα δε μπορούν να κάνουν θαύματα. Όταν το παιχνίδι βρίσκεται τόσο χαμηλά, ακόμα και 5-6 μονάδες να το ανεβάσουν, πάλι δεν θα αντικατοπτρίζεται το ποσό που έχει δαπανηθεί.

Για να είμαστε και λίγο επιεικείς με το ίδιο το Nomads, με εξαίρεση το επεισόδιο της Κυριακής, αντιμετωπίζει κάθε μέρα μεγάλο ανταγωνισμό. Από τη μία οι σειρές του Alpha κι από την άλλη τα talent shows του ΣΚΑΪ, δεν του αφήνουν περιθώριο για άνοδο. Εξάλλου, όλα αυτά τα προγράμματα βρίσκονται από 2 ως 5 χρόνια στην ζώνη αυτή και έχουν παγιώσει το κοινό τους.

Η Μουρμούρα, το Τατουάζ, το Έλα στη Θέση Μου, το Voice, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, σημειώνουν δικαιολογημένα από 22% και πάνω. Αυτό δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια στο Nomads που στο 13ο του επεισόδιο είδε πάλι το ζοφερό 12,2% στο γενικό σύνολο και 11,7 στο νεανικό. Μάλιστα, το τελευταίο του μισάωρο ήταν ακόμα χειρότερο αφού έπεσε πολύ κάτω από τη βάση του 10%.

Ό,τι γράφει για το ριάλιτι και την επιλογή του ΑΝΤ1 δεν ξεγράφει. Ακόμα κι αν πάει στο 18% με τους 8 του Survivor, πάλι χαμηλά θα βρίσκεται για ένα τόσο πολυδάπανο πρόγραμμα.