Γι΄αυτό αποχώρησε από το παιχνίδι

Η Τάμτα Μαστοράκη τα χώνει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks

01/11/18 • 16:24 | UPD 01/11/18 • 16:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Τάμτα Μαστοράκη θεωρεί ότι δεν είναι μια εκπομπή μόδας, αλλά πρόκειται περί ενός ριάλιτι. Τόσο από τη μεριά των τριών κριτών, όσο κι από το πως καθοδηγούν τις κοπέλες στη συμπεριφορά τους.

Ήταν η πρώτη που έριξε τον λίθο της αποχώρησης από το My Style Rocks. Μετά απ΄αυτήν ακολούθησαν κι άλλες. Η Τάμτα Μαστοράκη ήταν από τις κοπέλες που ήρθαν αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με την κριτική επιτροπή, αλλά και με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Όταν το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σε συνέντευξή της στην Espresso, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks εξηγεί τους λόγους που έφυγε και τα χώνει στην κριτική επιτροπή, αλλά και γενικά στην παραγωγή που σύμφωνα με τα λεγόμενά της, άλλαξε τη μορφή του παιχνιδιού.

Η Τάμτα Μαστοράκη θεωρεί ότι δεν είναι μια εκπομπή μόδας, αλλά πρόκειται περί ενός ριάλιτι. Τόσο από τη μεριά των τριών κριτών, όσο κι από το πως καθοδηγούν τις κοπέλες στη συμπεριφορά τους.

«Το My style rocks φέτος δεν είναι εκπομπή μόδας. Το έχουν κάνει ριάλιτι. Πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Έχουν κάνει κλίκα. Δεν θα πω ονόματα, γιατί φαίνεται. Είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος και γι’ αυτό δεν έκανα ούτε ίντριγκες ούτε καβγάδες. Γενικώς μας έλεγαν εκεί μέσα ότι θέλουν ίντριγκα. Οι εντάσεις είναι όλες αληθινές και υπάρχουν και πίσω από τις κάμερες.

Ως εμπειρία η συμμετοχή μου υπήρξε ενδιαφέρουσα. Στην αρχή ήταν τέλεια, αλλά έπαψε να είναι έπειτα από τρεις εβδομάδες. Η πίεση ήταν μεγάλη. Τα γυρίσματα κρατούσαν είκοσι ώρες. Γυρίζαμε τρία επεισόδια την ημέρα! Και είχαμε μισή μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, να βρούμε έξι outfits. Είναι τραγικό… Είχε πάρα πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο και πολύ μεγάλη πίεση. Και ψυχολογική και σωματική. Ο κόσμος δεν τα ξέρει αυτά. Δεν τα βλέπει…

Στην κριτική επιτροπή ξέρεις τι κάνουν; Σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν. Εγώ από την αρχή, από την πρώτη εβδομάδα, έδωσα το στιλ μου και ήμουν νικήτρια. Μετά λόγω πίεσης έπαθα… κοκομπλόκο. Εγώ ούτε βιτρίνες φόρεσα ούτε αντιγραφές έκανα. Όπως ντυνόμουν στο παιχνίδι ντύνομαι κι έξω. Αυτό είναι το στυλ μου. Και, ναι πιστεύω ότι αδικήθηκα και από την κριτική επιτροπή και από τα κορίτσια. Με αδίκησαν τρεις φορές συνεχόμενα και με έβγαλαν δυο φορές προτεινόμενη. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που έφυγα.»