Θα πάθεις ταραχή με τη φωτογραφία που ανέβασε η Ρία Αντωνίου

01/11/18 • 14:43 | UPD 01/11/18 • 14:43

Newsroom eleftherostypos.gr

H φωτογραφία που ανέβασε η Ρία Αντωνίου στο Instagram είναι απ΄αυτές που σε κάνουν να καταπιείς τη γλώσσα σου. Επειδή ακριβώς δεν είσαι προετοιμασμένος.

Στο 99% της επιφάνειας της είναι μια νορμάλ φωτογραφία. Την κοιτάς απ΄άκρη σ΄άκρη και λες «οκ, δεν έγινε και τίποτα». Είναι απλώς η Ρία Αντωνίου με πιτζάμες στο κρεβάτι. Και με γυρισμένη πλάτη κιόλας. Άρα δεν βλέπεις καν το πρόσωπό της, τα σαρκώδη χείλη της, τα σαγηνευτικά της μάτια. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να αφήσεις τη δουλειά σου ή ό,τι κάνεις αυτή τη στιγμή. Λάθος.

Γιατί η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram είναι απ΄αυτές που σε κάνουν να καταπιείς τη γλώσσα σου. Επειδή ακριβώς δεν είσαι προετοιμασμένος. Αν ήξερες τι πρόκειται να δεις, θα ήταν καλύτερα. Αφού έχεις σκανάρει με τα μάτια σχεδόν ολόκληρη τη φωτογραφία, έρχεται η στιγμή που το μάτι σου πέφτει στο ανώτερο και δεξιότερο σημείο της νοτιοδυτικής πλευράς.

Εκεί θα δεις ότι η Ρία Αντωνίου ναι μεν φοράει τις πιτζάμες της, αλλά το παντελόνι έχει κατέβει πάρα πολύ, εξαιτίας της γονατιστής στάσης της. Καθώς έχει κατέβει, έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται τα οπίσθια της. Τα οποία τα έχει ξαναδείξει στο παρελθόν χωρίς καθόλου ρούχα. Όχι όμως σε αυτό το κόνσεπτ. Αυτή η ντεμί κατάσταση είναι που θα αναδιπλώσει τη γλώσσα σου προς τα μέσα.

Το αποτέλεσμα από την στάση που έχει πάρει στο κρεβάτι του ξενοδοχείου που βρίσκεται είναι… απερίγραπτο.

View this post on Instagram

Backstage #me #shooting #magazine #backstage

A post shared by ria antoniou (@riaantonioy) on