Την επηρέασε πολύ η φιλία της με την Κιμ Καρντάσιαν

Η Τζένιφερ Λόρενς σχεδιάζει να γίνει καναλάρχης και να παράγει ριάλιτι

31/10/18 • 16:18 | UPD 31/10/18 • 16:18

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Τζένιφερ Λόρενς νιώθει πως έχει κατακτήσει πολλά ως ηθοποιός, γι΄αυτό κοιτάζει τα επόμενα βήματα της. Όλα οδηγούν στο να γίνει δισεκατομμυριούχος της βιομηχανίας του σινεμά και της τηλεόρασης.

Είναι μόλις 28 ετών, αλλά έχει ήδη συμπληρώσει μια 8ετία στην υποκριτική και έχει καταφέρει από τα 25 της να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ. Η Τζένιφερ Λόρενς νιώθει πως έχει κατακτήσει πολλά ως ηθοποιός, γι΄αυτό κοιτάζει τα επόμενα βήματα της. Βήματα που παίρνουν κίνητρο από την επιθυμία της να συμβάλλει στην αλλαγή της αντιμετώπισης των γυναικών στο Χόλιγουντ.

Η πρώτη της κίνηση ήταν να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία παραγωγής, την Excellent Cavader. Η Λόρενς θέλει να παράγει πλέον ταινίες που βλέπει τον εαυτό της, αλλά περισσότερο θέλει να παράγει ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες. Γυναίκες κάθε χρώματος, κάθε ηλικίας. Γυναίκες που θα πληρώνονται ισότιμα με τους άντρες.

Τα σχέδια της Τζένιφερ Λόρενς όμως δεν τελειώνουν εδώ. Ακόμα μεγαλύτερο όνειρο της είναι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να στήσει το δικό της τηλεοπτικό ή καλωδιακό δίκτυο. Να έχει δηλαδή παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου. Απ΄αυτά που έχει δηλώσει, περισσότερο την ενδιαφέρει να δημιουργήσει ένα κανάλι με ριάλιτι τύπου Καρντάσιαν. Μάλιστα, έχει ήδη σκεφτεί το κόνσεπτ για το πρώτο.

Το Break-Up Island θα είναι ένα ριάλιτι για ζευγάρια και φαίνεται πως η φιλία της με την Κιμ, αλλά και η εμμονή της με το Keeping Up With The Kardashians την έχουν επηρεάσει αρκετά. Η Λόρενς ονειρεύεται να γίνει δισεκατομμυριούχος της τηλεόρασης και αν κρίνουμε από το άστρο της, δεν θα αργήσει να το πετύχει.