Ας του δώσει κάποιος ένα βραβείο

Η δικαιολογημένη ενόχληση της Σπυροπούλου με ερώτηση ρεπόρτερ [βίντεο]

31/10/18 • 15:51 | UPD 31/10/18 • 15:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Βραβείο της πιο άκαιρης και άκυρης ερώτησης παίρνει ένας ρεπόρτερ που βρήκε να ρωτήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν είχε συμφωνήσει να παρουσιάσει το My Style Rocks πριν μπει στο Survivor.

Βρισκόμαστε τέλη Οκτώβρη, μπαίνει Νοέμβρης σε λίγες ώρες, το My Style Rocks έχει ήδη διανύσει τον πρώτο ενάμιση μήνα του και ένας ρεπόρτερ βρήκε το κατάλληλο timing για να ρωτήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν είπε Ναι στο Survivor 2 με την προοπτική να είναι η παρουσιάστρια του προγράμματος. Πολύ δικαιολογημένα ενοχλήθηκε και απάντησε.

Πριν εξηγήσουμε τι συνέβη, σας δίνουμε την ευκαιρία να μαντέψετε από ποια εκπομπή ήταν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Μπίνγκο, το βρήκατε. Από το πρωινό της Καινούργιου. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια απ΄όσα είδαμε τα προηγούμενα τρία χρόνια στην εκπομπή που έκανε στο Epsilon, δεν θα περιμέναμε καμία διαφοροποίηση. Όπως και το τηλεοπτικό κοινό που της δίνει απλόχερα αυτό το 4%.

Ζητήθηκε λοιπόν από τη Σπυροπούλου να πει την αλήθεια για το αν είχε συμφωνήσει από πριν το Survivor για να παρουσιάσει το My Style Rocks. Ο τρόπος που της τέθηκε η ερώτηση ήταν ως και προσβλητικός, οπότε πολύ λογικά απάντησε. «Πάντα λέω την αλήθεια, δεν με τιμάει αυτό που λες. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Έτυχε να πάω, έτυχε να μου γίνει αυτή η πρόταση, έτυχε να βρίσκομαι».