Φέρνει λίγο και στην Κόρτνι Καρντάσιαν

Τουρκάλα ηθοποιός έχει απίστευτη ομοιότητα με την Κένταλ Τζένερ [εικόνα]

30/10/18 • 19:30 | UPD 30/10/18 • 19:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Χαντέ Ερτσέλ ανέβασε μια φωτογραφία που παρουσιάζει ομοιότητες με σχεδόν όλες τις αδερφές Καρντάσιαν, αλλά περισσότερο φέρνει στην Κένταλ και την Κόρτνι.

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στάθηκε αρκετή για να τη συγκρίνουν πολλοί με την Κιμ Καρντάσιαν. Άλλωστε, στη γείτονα Τουρκία έχει τεράστια δημοφιλία. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Χαντέ Ερτσέλ μοιάζει κυρίως στην Κένταλ Τζένερ και στην Κόρτνι Καρντάσιαν, παρά στην Κιμ. Τουλάχιστον όπως είναι τώρα η Κιμ. Ίσως με την Κιμ όταν ήταν 24 να υπάρχουν ομοιότητες. Άλλωστε, οι 3 αδελφές έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Στην πραγματικότητα βέβαια η Χαντέ δεν μοιάζει ιδιαίτερα με καμία από τις τρεις τους. Είναι μόνο η συγκεκριμένη φωτογραφία που έβαλε σε σύγκριση την 24χρονη ηθοποιό που αριθμεί πάνω από 8.5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Η Χαντέ Ερτσέλ απέκτησε φήμη με τον ρόλο της στην σειρά Aşk Laftan Anlamaz και στη φωτογραφία που προκάλεσε όλο το ντόρο, βρίσκεται στο Λος Άντζελες, στα μέρη δηλαδή της οικογένειας Καρντάσιαν. Όσο για το πού μοιάζει περισσότερο; Τα συμπεράσματα δικά σας.

View this post on Instagram

#roadtripla🌴 & @cemtalu

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy) on