Ένα εξώδικο που μέχρι στιγμής δεν εστάλη

Απάντηση Παπανώτα μετά το εξώδικο Μαραντίνη-Χρηστίδου [εικόνα]

30/10/18 • 19:07 | UPD 30/10/18 • 19:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν λίγες ώρες ο Δημήτρης Παπανώτας εξήγησε ότι δεν υπήρχε κανένα υπερκείμενο πίσω από τα γεμάτα υπονοούμενα λεγόμενα του για την αγάπη του Θοδωρή Μαραντίνη προς το γυναικείο κορμί.

Θα μπορούσες να το πεις και ανασκευή των όσων είπε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μια μορφή συγγνώμης προς τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Μετά την παραίνεση του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day για να λήξει το ζήτημα, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου δίνει μια άλλη διάσταση των λεγομένων του, αναιρώντας την αρχική ερμηνεία τους.

Το τι μπορεί να εννοούσε, το τι λέει ότι εννοούσε και τι ισχύει πραγματικά είναι πράγματα που δεν θα τα μάθει κανείς κι ελάχιστη σημασία έχουν. Η φράση που εκλήφθηκε ως μπηχτή περί της αγάπης του Μαραντίνη για το γυναικείο κορμί που είναι και γνωστό σε όλους, ερμηνεύτηκε από αρκετούς ως προσβολή της προσωπικής ζωής. Ο ίδιος ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου το ερμήνευσαν έτσι.

Γι΄αυτό και προέβησαν σε δημόσια προειδοποίηση για αποστολή εξωδίκου στον δημοσιογράφο αν δεν πάρει πίσω όσα είπε. Έτσι, πριν λίγες ώρες ο Δημήτρης Παπανώτας εξήγησε ότι δεν υπήρχε κανένα υπερκείμενο πίσω από τα λεγόμενα του. Αναφερόταν απλώς στην αγάπη του Μαραντίνη για το σώμα της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Με ρωτάτε πολλοί, γιατί δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη… Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη γιατί δεν έλαβα κανένα εξώδικο. Πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο την πρόθεση του ζευγαριού Μαραντίνη – Χρηστίδου να με εγκαλέσουν να ζητήσω συγγνώμη, για κάτι που… άλλοι ερμήνευσαν ότι είπα. Ουδέποτε έθιξα τον Θοδωρή και ουδέποτε υπονόησα ότι δεν είναι καλός οικογενειάρχης.

Η αρχική και τελική μου διαφωνία ήταν ότι σε ένα θέμα που αφορούσε τη Σίσσυ, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα – παρουσιάστρια και επιχειρηματίας – απάντησε ο σύζυγος της. Το σχόλιο μου για την αγάπη του στο γυναικείο κορμί, δεν εμπεριείχε καμιάς διαφορετικής ερμηνείας παρά της μόνης που εγώ είπα. Ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι λάτρης του ωραίου κορμιού.

Αυταπόδεικτο από την επιλογή της συγκεκριμένης γυναίκας ως συζύγου του και της στήριξής του σε εκείνη, κάθε φορά που του έχει τεθεί ερώτηση για τις δημοσιοποιημένες από τη Σίσσυ προσπάθειες της με τη ζυγαριά και τα κιλά. Παρακαλώ πολύ τους απανταχού καλοθελητές να μην με ερμηνεύουν. Έχω αποδείξει αυτά τα 30 χρόνια, ότι αν κάτι θέλω να πω, το λέω ευθέως, χωρίς υπονοούμενα, που να χρειάζονται ερμηνείες από κανέναν. Έξαλλου πάντα οι δημόσιες τοποθετήσεις μου ήταν υπέρ της συνοχής ζευγαριών ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά. Ευχαριστώ».

View this post on Instagram

Με ρωτάτε πολλοί, γιατί δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη… Δεν απάντησα στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη γιατί δεν έλαβα κανένα εξώδικο. Πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο την πρόθεση του ζευγαριού Μαραντίνη – Χρηστίδου να με εγκαλέσουν να ζητήσω συγγνώμη, για κάτι που… άλλοι ερμήνευσαν ότι είπα. Ουδέποτε έθιξα τον Θοδωρή και ουδέποτε υπονόησα ότι δεν είναι καλός οικογενειάρχης. Η αρχική και τελική μου διαφωνία ήταν ότι σε ένα θέμα που αφορούσε τη Σίσσυ, η οποία είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα – παρουσιάστρια και επιχειρηματίας – απάντησε ο σύζυγος της. Το σχόλιο μου για την αγάπη του στο γυναικείο κορμί, δεν εμπεριείχε καμιάς διαφορετικής ερμηνείας παρά της μόνης που εγώ είπα. Ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι λάτρης του ωραίου κορμιού. Αυταπόδεικτο από την επιλογή της συγκεκριμένης γυναίκας ως συζύγου του και της στήριξής του σε εκείνη, κάθε φορά που του έχει τεθεί ερώτηση για τις δημοσιοποιημένες από τη Σίσσυ προσπάθειες της με τη ζυγαριά και τα κιλά. Παρακαλώ πολύ τους  απανταχού καλοθελητές να μην με ερμηνεύουν. Έχω αποδείξει αυτά τα 30 χρόνια, ότι αν κάτι θέλω να πω, το λέω ευθέως, χωρίς υπονοούμενα, που να χρειάζονται ερμηνείες από κανέναν. Εξαλλου πάντα οι δημόσιες τοποθετήσεις μου ήταν υπέρ της συνοχής ζευγαριών ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά. Ευχαριστώ!

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on