Μέχρι και η Κλόε ένιωσε μειονεκτικά

Η Κάιλι Τζένερ έκανε δώρο γενεθλίων στη μαμά της μια Ferrari [εικόνα]

30/10/18 • 18:05 | UPD 30/10/18 • 18:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Από τη στιγμή που έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος, η Κάιλι Τζένερ δε μπορεί να κάνει δώρα απλά. Πρέπει να ανεβάζει τον πήχη. Η Ferrari που έδωσε στη μαμά της έκανε μέχρι και την Κλόε Καρντάσιαν να νιώσει άβολα.

Πριν από λίγους μήνες έμπαινε στην ηλικία των 21 ετών. Μια ηλικία που στις ΗΠΑ είναι ουσιαστικά αυτή της ενηλικίωσης. Φυσικά η Κάιλι Τζένερ έχει κάνει πολλά ενήλικα πράγματα πολύ πριν τα 21 της. Μιλάμε πλέον για μια δισεκατομμυριούχο. Γι΄αυτό δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζει και τόσο το γεγονός ότι έκανε δώρο γενεθλίων στη μαμά της μια Ferrari.

Είναι μια κίνηση που συνηθίζουν αρκετά στην οικογένεια, αλλά και οι κατά καιρούς σύντροφοι τους. Όταν η Κάιλι έκλεισε τα 18 της, ο τότε σύντροφός της Tyga της έκανε δώρο ένα εξίσου ακριβό αυτοκίνητο και μετά έκλαιγε τα λεφτά του. Τώρα η Κάιλι είπε να ανταποδώσει στη μητέρα της όσα τους πρόσφερε με μια πολύ γενναιόδωρη κίνηση.

Η κόκκινη Ferrari που της έκανε δώρο ήταν ειδική παραγγελία ως προς το design της εσωτερικά και περίμενε ένα μήνα για να της τη δώσει. Εξ ου και τα 250.000 δολάρια κόστος. Στα stories που ανέβασαν η Κάιλι Τζένερ και η μαμά της Κρις, βλέπουμε την δεύτερη να συγκινείται και να τρελαίνεται με το δώρο για τα 63α γενέθλια της. Η καλύτερη αντίδραση όμως ήταν της Κλόε Καρντάσιαν.

«Υποθέτω θα της δώσω το δώρο μου κάποια άλλη στιγμή. #ChessMateKylie» σχολίασε κάτω από το βίντεο στο Instagram της Κάιλι. Αναμένονται με ενδιαφέρον και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων, ιδίως της Κιμ.

View this post on Instagram

488 For The Queen ♥️ #EarlyBdayGift

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Τώρα αυτό που μένει είναι να βρούμε έναν τρόπο να γίνουμε κολλητοί της Κάιλι. Και δεν έχουμε τρελές απαιτήσεις. Βολευόμαστε και με πιο ταπεινά δώρα. Ας κοστίζουν και λιγότερο από 250.000 δολάρια.