Κατακτά και τη Σκανδιναβία η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego

25/10/18 • 19:22 | UPD 25/10/18 • 19:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Η επιτυχία του Fuego στις περισσότερες μεγάλες μουσικές αγορές της Ευρώπης είναι πέραν κάθε φαντασίας. Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει το νέο της τραγούδι για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στα charts.

Την επέλαση της στα μουσικά charts της Ευρώπης συνεχίζει η Ελένη Φουρέιρα που είναι πλέον μια καλλιτέχνιδα με πολύ στέρεες βάσεις για διεθνή καριέρα. Μετά την Ισπανία, όπου το Fuego γνώρισε την καθολική αποθέωση σε κάθε της συναυλία και έγινε πλατινένιο, και την Ολλανδία, σειρά παίρνει η Σκανδιναβία, με τη Σουηδία και τη Νορβηγία να υποκλίνονται στην μεγάλη επιτυχία.

Μπορεί να μην είχαμε πλατίνα σε αυτές τις δύο χώρες, αλλά και το χρυσό είναι το ίδιο εντυπωσιακό για δύο μουσικές αγορές που δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το Fuego. Με την απήχηση που απέκτησε στο Βορρά, το τραγούδι έχει ξεπεράσει ήδη τα 65 εκατομμύρια προβολές στο Youtube και τα 45 εκατομμύρια downloads στο Spotify.

Πάνω σε αυτή την επιτυχία θέλει να πατήσει η Ελένη Φουρέιρα και η εταιρεία της η Panik. Γι΄αυτό το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει ως το τέλος του μήνα, το Tomame, είναι στα ισπανικά. Η Sony Music θα αναλάβει την προώθησή του στο εξωτερικό και η Ελένη προσδοκά ότι θα υπάρξει αντίστοιχη επιβράβευση με αυτή του Fuego.

Copy link
Powered by Social Snap