Το ολόσωμο μαγιό της Σάρα Άντεργουντ δεν καλύπτει τίποτα [εικόνα]

25/10/18 • 18:21 | UPD 25/10/18 • 18:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Σάρα Άντεργουντ σε σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στην τρέλα με τη φωτογραφία που ανέβασε, αφού το ολόσωμο μαγιό της δεν ενδείκνυται για να καλύψει τα προσόντα της.

Την ώρα που ο αέρας στην Αθήνα είναι έντονος και αχνοφαίνεται το κρύο, η Σάρα Άντεργουντ επιμένει να μας υπενθυμίζει ότι κάπου αλλού είναι καλοκαίρι. Επιμένει να μας μεταφέρει σε ειδυλλιακά τοπία όπου το λιγότερο ενδιαφέρον πράγμα είναι το μέρος. Γιατί σε έναν τόπο που υπάρχει η Σάρα, δεν γίνεται να σε αφορά κάτι άλλο.

Το πρώην κουνελάκι του Playboy τραβάει την προσοχή με κάθε της ανάρτηση στο Instagram και πριν προλάβεις να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, έχει ήδη ετοιμάσει την επόμενη φωτογραφία. Είναι σαν μια κούνια. Ξεκινάς με μια γερή σπρωξιά και κάνεις μερικά πέρα δώθε μέχρι να πέσει η ένταση. Κι εκεί που σκέφτεσαι ότι θα σταματήσει, έρχεται η επόμενη σπρωξιά.

Η Σάρα Άντεργουντ σε σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στην τρέλα με τη φωτογραφία που ανέβασε. Αυτή τη φορά δεν είναι μόνη της. Είναι με μια φίλη της. Αν και πάλι αυτή παίρνει όλη τη δόξα, αφού η φίλη της ποζάρει κανονικά, ενώ η Σάρα γυρίζει την πλάτη της και δείχνει τα οπίσθια της. Το ολόσωμο μαγιό της δεν είναι παρά ένα ύφασμα με τιράντες που δεν καλύπτει τίποτα σχεδόν.

Τα προσόντα της είτε φαίνονται εντελώς είτε διαγράφονται.