Την καλύπτει μόνο ένα παλτό

Η Έλενα Τσαγκρινού χωρίς ρούχα σε μια πολύ σέξι φωτογραφία

24/10/18 • 18:33 | UPD 24/10/18 • 18:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Η κοινή της πορεία με τους Otherview τελείωσε πριν από ένα χρόνο και κάτι και άρχισε η πορεία της ως Έλενα Τσαγκρινού. Δίχως κάτι άλλο να τη συνοδεύει. Μια πολύ σέξι κοπέλα που μας συστήθηκε το 2013 σε ηλικία 19 ετών φτάνει σήμερα στα 24 της να κάνει το πρώτο της αυτόνομο βήμα. Πέραν του μουσικού της ταλέντου, μιλάμε ταυτόχρονα για μια από τις ανερχόμενες σέξι γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ.

Ήταν που ήταν με το μακρύ και ξανθό μαλλί, τώρα με το κοντό και καστανό είναι ακόμα περισσότερο. Δίνεται η ευκαιρία στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός της να αναδειχθούν. Η Έλενα είναι ένας μεγάλος πειρασμός. Δεν σου παίρνει πάνω από 1-2 δευτερόλεπτα για να το καταλάβεις.

Αν δεις και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, τότε ίσως και τα 2 δευτερόλεπτα να είναι πολλά. Η τελευταία της εν προκειμένω είναι στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι Παράδεισος. Η Έλενα Τσαγκρινού κάθεται σε μια πολυθρόνα χωρίς να φοράει ρούχα και πιθανότατα κι εσώρουχα. Ένα δερμάτινο ύφασμα που μοιάζει με παλτό καλύπτει το κορμί της.

Όσα φαίνονται όμως είναι αρκετά για να κατανοήσει κάποιος ότι πρόκειται για μια υπέροχη κοπέλα.