Η απάντηση του στην στοχοποίηση που του έκανε

Ουγγαρέζος για Μπαλατσινού: Περίμενα πιο διακριτική μεταχείριση [βίντεο]

23/10/18 • 20:31 | UPD 23/10/18 • 20:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Η κ. Μπαλατσινού αμφισβήτησε το πόσο έγκριτος είναι ο Ουγγαρέζος ως προς τα ρεπορτάζ του και ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτήρισε αναξιόπιστο. Εκείνος με τη σειρά του κράτησε χαμηλούς τόνους στην τοποθέτησή του.

Αν μπορούμε να μιλήσουμε για πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σεζόν από τόσο νωρίς, τότε ο ένας από τους δύο επικρατέστερους είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Έχοντας αποφασίσει φέτος να μπλεχτεί για άλλη μια φορά με τα πίτουρα, τρώγεται από τις κότες. Η παρουσία του στο Πρωινό τον έφερε σε μια δημόσια αντιπαράθεση με τον Καπουτζίδη πριν δύο βδομάδες και τώρα τον φέρνει με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Τα λεγόμενα του αρκετές φορές είτε ξεφεύγουν είτε παρεξηγούνται. Σε κάθε περίπτωση βρίσκεται στο στόχαστρο και το ύφος του σήμερα το πρωί στο Πρωινό τα έλεγε όλα. Δεν είχε κι άδικο μετά τη χθεσινή επίθεση που του έκανε στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού, που μίλησε με πολύ σκληρό τόνο αποδίδοντας χαρακτηρισμούς στον κάποτε συνεργάτη της.

Η κ. Μπαλατσινού αμφισβήτησε το πόσο έγκριτος είναι ο Ουγγαρέζος ως προς τα ρεπορτάζ του και ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτήρισε αναξιόπιστο. Εκείνος με τη σειρά του κράτησε χαμηλούς τόνους, είδε τη Φαίη να πηγαίνει την κουβέντα προς τα εκεί και έδωσε την απάντησή του σε όσα του καταλόγισε το πρώην μοντέλο.

«Εμείς δεν μιλήσαμε για δεσμό. Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, δόξα τω Θεώ ξέρω ελληνικά και είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα…Κοροϊδέψαμε τη φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και ότι δεν προκύπτει τίποτα από αυτή, είπαμε ότι έχουν έρθει κοντά και ότι δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι όλο αυτό. Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, δεν μίλησα για κανέναν δεσμό. Είμαι λίγο εύθικτος αυτή την περίοδο, με συγχωρείς».