Έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες ο Μουρούτσος

Χωρίζουν η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος;

23/10/18 • 18:48 | UPD 23/10/18 • 18:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Όπως αναφέρουν οι φήμες, η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος βρίσκονται σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, με την τελευταία τους κοινή εμφάνιση να είναι στις αρχές Σεπτέμβρη.

Εντελώς απροσδόκητα έσκασε το πρωί η είδηση ότι η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι πια ζευγάρι, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Και λέμε απροσδόκητα γιατί ήταν πολύ low profile, δεν απασχολούσαν με τη σχέση τους και τίποτα δεν έδειχνε ικανό να τους τη χαλάσει. Μέχρι που σήμερα το πρωί στο Happy Day ανέφεραν ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.

Η Λάουρα και ο Μιχάλης, που είχαν ακολουθήσει και κοινή πορεία με τη συμμετοχή στο Survivor, στο πρώτο η Λάουρα και στο δεύτερο ο Μιχάλης, φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί, κάτι που προς το παρόν δεν αποτελεί μια οριστική κατάσταση. Η μόνη ένδειξη είναι αυτή η κίνηση του Μουρούτσου που διέγραψε τις φωτογραφίες τους, χωρίς όμως η Λάουρα να έχει προβεί σε κάτι αντίστοιχο.

Όπως αναφέρουν οι φήμες, η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος βρίσκονται σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, με την κοινή τους εμφάνιση στη βάφτιση του παιδιού του Χάρη Γιακουμάτου πριν από αρκετές εβδομάδες να είναι η τελευταία που εντοπίστηκαν μαζί.