Αρναούτογλου : Παράξενη η στιγμή με το Λιάγκα στο γάμο του Ρέμου [βίντεο]

23/10/18 • 17:14 | UPD 23/10/18 • 17:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Από την δεύτερη χρονιά που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το late night, οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν χαλάσει. Πώς αισθάνθηκε ο Γρηγόρης όταν βρέθηκαν μαζί στο γάμο του φίλου τους Αντώνη Ρέμου;

Από την δεύτερη χρονιά που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το late night, οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν χαλάσει. Τα σχόλια του δεύτερου για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Γρηγόρης ορισμένους καλεσμένους ήταν η αιτία. Μετά ήρθε το βραδινό του Λιάγκα, όπου πέταξε μπηχτές για το στυλ του Γρηγόρη. Φέτος, τα έφερε έτσι η μοίρα που και οι δύο ήθελαν να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Το late night εποφθαλμιούσαν και οι δύο στις αρχές Αυγούστου, όμως έφτασε Σεπτέμβρης και κανείς δεν είχε πρόταση από τον ΑΝΤ1. Ο Λιάγκας εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του, ο Γρηγόρης προτίμησε τη σιωπή και φαίνεται πως βγαίνει κερδισμένος. Αυτή η εξέλιξη ίσως ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά των σχέσεων τους.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι η συμπαρουσία τους στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και η συνεύρεσή τους επί σκηνής, ύστερα από πρόσκληση του φίλου τους, συνοδεύτηκε από αμηχανία. Ο Λιάγκας είχε απαντήσει επ΄αυτού πριν λίγες εβδομάδες. Ο Αρναούτογλου ρωτήθηκε με τη σειρά του και ήταν ειλικρινής.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο. Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό. Ήταν λίγο μια παράξενη στιγμή. Πας σε έναν γάμο για να περάσεις καλά και να πεις όμορφα λόγια. Αν αρχίσεις τώρα να μπαίνουν μέσα γιατί και πως και αλλού… τότε χαλάς την όλη συνταγή. Εγώ όταν βγαίνω έξω θέλω να είμαι χαρούμενος και δεν προσπαθώ να αλιεύσω τη στιγμή να πω κάτι άλλο».

Copy link
Powered by Social Snap