Αρκετά χρόνια πριν ο Μπρους γίνει Κέιτλιν

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν έπιασε τον πατριό της να δοκιμάζει φουστάνια [βίντεο]

22/10/18 • 20:19 | UPD 22/10/18 • 20:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν περιέγραψε το πως βίωσε τα πρώτα σημάδια για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του πατριού της, όταν τον έπιασε ντυμένο γυναίκα στο γκαράζ της μητέρας της.

Το 2014 ο Μπρους Τζένερ πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα. Τα δημοσιεύματα έδιναν κι έπαιρναν, οι φωτογραφίες του σε μη «αντρικές» καταστάσεις επίσης, οπότε ένιωσε ότι είχε έρθει η στιγμή. Η Κιμ Καρντάσιαν εξομολογήθηκε στη νέα εκπομπή του Άλεκ Μπάλντουιν την αντίδρασή της όταν είδε τον Μπρους να δοκιμάζει γυναικεία ρούχα.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε, στην οικογένεια το γνώριζαν τουλάχιστον μια τριετία πριν κάνει τη δημόσια ανακοίνωση. Τότε ήταν που η Κιμ τον πέτυχε να δοκιμάζει φουστάνια. Φυσικά ο Μπρους δεν ήταν ακόμα έτοιμος να μιλήσει και δεν τους το είπε άμεσα. Περίπου ένα χρόνο πριν είχε μιλήσει στα μέλη της οικογένειας για την απόφασή του να αλλάξει φύλο.

Η Κιμ Καρντάσιαν περιέγραψε το πως βίωσε τα πρώτα σημάδια για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του πατριού της. «Το ανακάλυψα όταν ήμουν 25 ετών. Μπήκα στο δωμάτιο και πέτυχα την Κέιτλιν, δηλαδή τον Μπρους τότε, ντυμένο ως γυναίκα στο γκαράζ της μητέρας μου. Έτρεξα γρήγορα, πήρα μια τσάντα με τα πράγματά μου και καθώς έτρεμα τηλεφώνησα στην Κόρτνι και της είπα «πρέπει να περάσω το σαββατοκύριακο στο σπίτι σου». Έκλαιγα υστερικά εκείνη τη στιγμή».

Λίγο μετά, όταν ο Μπρους έμαθε ότι τον είχε δει η Κιμ, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να μην πει πουθενά τι είδε. «Σου υπόσχομαι όταν είμαι έτοιμος να σου εξηγήσω τι είναι αυτό που είδες. Σε παρακαλώ όμως μην το πεις στη μητέρα σου γιατί θα με σκοτώσει».