Φάνηκε σαν μπηχτή προς τον παππού της

Η ατάκα-παράπονο της Ζένιας Μπονάτσου για την οικογένεια της [βίντεο]

18/10/18 • 16:45 | UPD 18/10/18 • 16:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια» είπε με νόημα η Ζένια Μπονάτσου.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Πρωινού του ΑΝΤ1, η Ζένια  Μπονάτσου είχε επιπλήξει τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο για την συμπεριφορά του και το πως χειρίστηκε στα μέσα τη σχέση του με την Καλογρίδη. Τώρα, στην δεύτερη συνέντευξή της, πάλι στο Πρωινό, αλλά από το στούντιο, η Ζένια λέει ξανά μια ατάκα που μοιάζει να έχει τον ίδιο παραλήπτη.

Πριν από λίγες μέρες ήταν η επέτειος 14 ετών από την ημέρα που πέθανε ο Βλάσης Μπονάτσος. Η κόρη του Ζένια είναι πια 21 ετών και ετοιμάζεται για την πρώτη της θεατρική παράσταση.

Συζητώντας με τη Φαίη Σκορδά, μίλησε για τη σχέση με τη μαμά της, για τη ζωή της, αλλά και για πως ήταν τα πράγματα μετά το θάνατο του πατέρα της. Η Ζένια Μπονάτσου έκανε λόγο για ένα δέσιμο της οικογένειας της, το οποίο δυστυχώς δεν ισχύει πια.

«Μετά τον θάνατο του πατέρα μου ήρθαμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Με τη μάνα μου πήγαμε και μείναμε στο Πόρτο Ράφτη μετά, ήμασταν όλοι. Κι εγώ με τη μάνα μου και ο παππούς με τη γιαγιά, όλοι μαζί βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον ώστε κάπως να καλύψουμε την απώλεια. Αφοσιώθηκαν πολύ σε μένα και η μητέρα μου, και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ και από εκεί συνέχεια. Ήταν όλοι με μένα κι εγώ με αυτούς. Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια».