Θα μείνεις άφωνος με αυτό το ποσό

Το μυθικό ποσό που πήρε η Ιωάννα Σουλιώτη για μια φωτογράφιση [βίντεο]

18/10/18 • 16:22 | UPD 18/10/18 • 16:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα από τα supermodels της Ελλάδας στην δεκαετία του '90 και μετέπειτα από τις πιο σέξι παρουσιάστριες, η Ιωάννα Σουλιώτη αποκάλυψε τα ποσά που υπήρχαν στο χώρο της μόδας τότε.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα πασαρέλας. Όσο μεγάλωνε καθιερωνόταν ως η γυναίκα-μιλφ της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ιωάννα Σουλιώτη έχει από χρόνια αποστασιοποιηθεί από το τηλεοπτικό πεδίο, παρά το ότι φέτος υπάρχουν τρία τηλεοπτικά προγράμματα σχετικά με το στυλ και τη μόδα που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

My Style Rocks, Next Top Model και Shopping Star. Η Ιωάννα Σουλιώτη σχολίασε πως της φαίνονται τα δύο πρώτα προγράμματα μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και Στη Φωλιά των ΚουΚου. Στο σχόλιο της έκανε λόγο για τις λάθος στυλιστικές επιλογές της Σπυροπούλου και για την παρουσία της Μπέτυς Μαγγίρα στην κριτική επιτροπή.

«Η κριτική επιτροπή στο GNTM μου αρέσει πιο πολύ. Είναι πιο σωστά δομημένη. Στο My style rocks θεωρώ ότι λίγο αδικείται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε ένα show που είναι βασισμένο στο styling, η Κωνσταντίνα θα έπρεπε αν μη τι άλλο να είναι εξαιρετική. Δεν την προσέχουν. Την «θάβει» το ντύσιμο της. Την χαντακώνει. Είναι ένα σώμα που δεν είναι εύκολο. Είναι ένα κορίτσι που είναι τσουπωτή, έχει τις περιφέρειες της, πολύ όμορφο. Αυτό όμως πρέπει κάποιος να το αναδείξει, όχι να το χαντακώσει.

Στο βιβλίο του στυλ που έχω γράψει, έχω πάρα πολλά tips για το πως το μικρό μας ελάττωμα θα το κάνουμε προτέρημα. Η περσινή επιτροπή επίσης ήταν πιο σωστή. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θεωρώ ότι ήταν πιο σωστή στο κομμάτι του styling. Από την άλλη η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια γυναίκα με στυλ, από εκεί και πέρα είναι μια showwoman, δεν έχει να κάνει με τη μόδα».

Αυτό που έκανε όμως περισσότερο εντύπωση είναι τα ποσά που αποκάλυψε η Ιωάννα Σουλιώτη ότι έπαιζαν στην εποχή της για ένα μοντέλο. Η ίδια έπαιρνε 4-5 χιλιάρικα για ένα catwalk, ενώ το μέγιστο ποσό που της έχουν δώσει είναι πραγματικά ιλιγγιώδες και αφορούσε αισθησιακή φωτογράφιση.

«Ας πούμε ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού έκανε 6.000.000 – 7.000.000 δραχμές… ε, έντάξει με τρεις πασαρέλες το έπαιρνες. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για αισθησιακή φωτογράφηση ήταν 10.000.000 δραχμές».

Copy link
Powered by Social Snap