Το κάνει ξεκάθαρα επίτηδες

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ξεσηκώνει ακόμα τις παραλίες με το μαγιό της [εικόνα]

18/10/18 • 16:03 | UPD 18/10/18 • 16:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Ας μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Είναι πια πασιφανές ότι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει βαλθεί να αναστατώνει παραπάνω από το κανονικό τους άντρες. Ο τρόπος που ποζάρει, το παιχνιδιάρικο χαμόγελο της, όλα πάνω της φανερώνουν έναν και μόνο στόχο. Να «φυτέψει» ζιζάνια στο μυαλό των ανδρών και να μη σταματήσουν να τη σκέφτονται.

Το είδαμε όλο το καλοκαίρι που το έκανε, το συνεχίζει ακόμα και τώρα που έχουμε περάσει τα μέσα Οκτωβρίου. Ξέρει όμως τι κάνει. Τα οπίσθια της δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να βάζουν σε αδίστακτους πειρασμούς όσους τα βλέπουν.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θέλησε να μας ενημερώσει για δύο πράγματα με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Το πρώτο είναι ότι χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Το δεύτερο, που έρχεται ως απόρροια του πρώτου, είναι για όσους θα έκανα ακόμα ένα μπάνιο στη θάλασσα, να τρέξουν να προλάβουν.

Η Μάγκυ δεν έχασε ευκαιρία και πήγε για άλλη μια φορά σε μια παραλία. Όχι μόνο για να βουτήξει. Αλλά και για να ποζάρει για φωτογραφίες. Στη μία από τις δύο γυρίζει την πλάτη της και με μια σέξι έκφραση θέτει σε πρώτο πλάνο την πίσω πλευρά της.