Μέχρι και ο Κρις Έβανς τον έκραξε

Σάλος με σχόλιο του Πιρς Μόργκαν για τον μπαμπά Ντάνιελ Κρεγκ

17/10/18 • 17:17 | UPD 17/10/18 • 17:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Μια φωτογραφία του Ντάνιελ Κρεγκ με το μωρό του αποτέλεσε αφορμή για αρνητικό σχολιασμό από τον γνωστό για τον βιτριολικό τρόπο που τοποθετείται Πιρς Μόργκαν.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει εκφράσει στο παρελθόν αρκετές φορές τους λόγους που αντιπαθεί τον James Bond ως προσωπικότητα. Μια από τις αιτίες που νιώθει έτσι ίσως είναι και αντιλήψεις όπως αυτή που εξέφρασε στο Twitter ο γνωστός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν. Ο Μόργκαν θεώρησε πρέπον να ειρωνευτεί τον Κρεγκ για μια φωτογραφία που κρατάει το μωρό του.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει στους ώμους του κρεμασμένη μια θήκη για μωρά και μέσα το παιδί του καθώς περπατάει. Αυτή η φωτογραφία προκάλεσε χωρίς προφανή λόγο τον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος θεωρεί ότι είναι ευνουχιστικό να έχουν τέτοιο πράγμα οι άντρες όταν κουβαλάνε τα παιδιά τους. Πολύ περισσότερο ο James Bond.

Έτσι, ο Μόργκαν ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter και έκανε το λιτό, μα και πέρα από τα όρια σαρκαστικό σχόλιο.

Η αντίδραση των χρηστών δεν άργησε να έρθει. Πολύ γρήγορα άντρες άρχιζαν να αναρτούν φωτογραφίες με το συγκεκριμένο εξάρτημα και το παιδί τους, ενώ κάποια άλλοι το προχώρησαν και σε άλλα κόνσεπτ με στόχο να δείξουν στον Μόργκαν ότι ο πατέρας κι ο άντρας δεν κρίνονται από αυτά.

Ο παρουσιαστής δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα για να ζητήσει συγγνώμη και ανταπάντησε με δική του φωτογραφία. «Λοιπόν, έτσι κρατάς ένα μωρό» έγραψε.

Αυτό ήταν απλά μια νέα σπίθα για να συνεχιστεί το γαϊτανάκι, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για PapooseGate, όπου το papoose είναι η αμερικάνικη ονομασία για το εξάρτημα.

Θέση σε όλον αυτόν τον παραλογισμό πήρε και ο Κρις Έβανς, ο οποίος θα παίξει και σε μια ταινία με τον Κρεγκ. «Πρέπει να είσαι πολύ ανασφαλής με τον ανδρισμό σου για να σε νοιάζει το πως κρατάει το παιδί του ένας άντρας. Όποιος άντρας σπαταλά χρόνο για να ποσοτικοποιήσει τον ανδρισμό είναι τρομοκρατημένος μέσα του».

Όλα τα παραπάνω δεν μας προκαλούν έκπληξη, μιας και ο Μόργκαν είναι γνωστός για το ύφος του. Αυτή τη φορά βέβαια ξεπέρασε τα όρια. Όταν καταφέρνεις να προκαλέσεις μέχρι και τον ήρεμο Κρις Έβανς, μάλλον κάτι έχεις κάνει λάθος.