Η συναρπαστική ανακάλυψη του Instagram

Η Μαριάννα Μπαφίτη είναι η pocket size επιτομή του sex appeal [εικόνες]

15/10/18 • 18:30 | UPD 15/10/18 • 18:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα social media αποτελούν έναν κόμβο ευκαιριών. Κάθε ένα σου δημιουργεί τις συνθήκες για να αδράξεις κάτι. Ειδικά αν είσαι κι ένα πρόσωπο που με την εμφάνιση του το έλκει όλο και περισσότερο. Οκ, δεν είπαμε κάτι το συναρπαστικό ή πρωτότυπο εδώ. Αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια. Υπάρχουν κοπέλες που εκμεταλλεύτηκαν τρομερά αυτή τη δυνατότητα. Η Μαριάννα Μπαφίτη είναι ένα κλασσικό παράδειγμα.

Σε μια άλλη εποχή ίσως και να μη γνωρίζαμε ποτέ το όνομά της. Η καταγόμενη από την Πάρο και διαμένουσα στη Θεσσαλονίκη Μαριάννα ξεκίνησε την προσπάθεια της να γίνει πιο γνωστή με το blog της που ασχολείται με τη μόδα. Fashion blogger λοιπόν. Αυτό την έφερε σε επαφή με brands, απέκτησε δυναμική, έγινε η ίδια μοντέλο των προϊόντων που καλείτο να διαφημίσει και σύντομα το Instagram της πήρε ανοδικότατη πορεία.

Η Μαριάννα Μπαφίτη αριθμεί περίπου 110.000 ακόλουθους, νούμερο που για άτομο το οποίο δεν έχει πάρει τηλεοπτική προβολή, είναι σημαντικά μεγάλο. Εδώ πρόσωπα με χρόνια πορεία στην τηλεόραση, άρα και αναγνωρισιμότητα, και δεν έχουν τέτοιο νούμερο. Όλα φυσικά είναι ζήτημα του πως χτίζεις κάτι. Κι η Μαριάννα βρήκε τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο.

Όπως θα αντιλήφθηκες από τις φωτογραφίες, η Μαριάννα είναι σέξι και δεν φοβάται να το δείξει. Διαθέτει υπέροχη πίσω πλευρά και γενικώς ένα μικροκαμωμένο μεν, αλλά εντυπωσιακό κορμί. Κάτι που οφείλει και στο μόντελινγκ το οποίο την είχε αναδείξει Μις Πιερία το 2016. Ας μην πούμε περισσότερα όμως. Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες.