Ινσταγκραμικά παιχνίδια για την 23χρονη

Η Κένταλ Τζένερ βγάζει selfies στο μπάνιο γυμνή [εικόνες]

12/10/18 • 17:58 | UPD 12/10/18 • 17:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κένταλ Τζένερ περνάει ευχάριστα στο μπάνιο της και το μοιράζεται με τους ακόλουθούς της. Δεν χρειάζεται πολλά. Μια πετσέτα στο κεφάλι, ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και έτοιμη για selfies. Χωρίς ρούχα κι εσώρουχα.

Είναι ωραίο να είσαι διάσημος τελικά. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να κυκλοφορήσεις και να κάνεις πράγματα «ατίθασα» χωρίς να γίνεις πρώτο θέμα, αλλά έχεις πολλά πλεονεκτήματα. Το βασικότερο απ΄όλα είναι ότι μπορείς να χαλαρώνεις σε μια σπιταρόνα που κάθε της χώρος είναι από μόνος του αρκετός. Η Κένταλ Τζένερ περνάει ευχάριστα στο μπάνιο της για παράδειγμα και το μοιράζεται με τους ακόλουθούς της. 

Από τις κατά καιρούς φωτογραφίες που δημοσιεύει από το μπάνιο, εμείς προσωπικά θα ζούσαμε αποκλειστικά εκεί. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Χλίδα, άνεση, τη μπανιέρα που μπορείς μέχρι και να κοιμηθείς. Αν έχει και την ίδια την Κένταλ εκεί, ακόμα καλύτερα.

Πέρα από την πλάκα, η Κένταλ είναι ένα θαυματουργό κορίτσι, ένα κορίτσι που εξελίχθηκε πολύ όμορφα. Και το ωραίο σε εκείνη είναι ότι δεν προτίθεται να νοικοκυρευτεί. Θέλει να ζήσει την ηλικία της χωρίς τρελές υποχρεώσεις. Θέλει να μπορεί να κάθεται στο μπάνιο της μετά το ντουζ και να βγάζει selfies μπροστά στον καθρέφτη. Θέλει να το κάνει και να μη χρειάζεται να φορέσει ρούχα.

Μια πετσέτα στο κεφάλι, ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, το κινητό στο άλλο και έτοιμο το σκηνικό για να ποζάρει.

View this post on Instagram

i love naps

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Copy link
Powered by Social Snap