Έκανε λόγο για σεξισμό

Καταγγελτική η Χατζηβασιλείου για όσους εστίασαν στο τσιφτετέλι της [εικόνα]

10/10/18 • 17:12 | UPD 10/10/18 • 17:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι εστίασαν πολλοί στο τσιφτετέλι. Γι΄αυτό με ανάρτηση της κάνει λόγο για σεξισμό, αφού κανείς δεν ανέφερε ότι γενικά χόρεψε αρκετές φορές και άλλα παραδοσιακά είδη.

Κάθε γάμος που έγινε από το Σεπτέμβριο και μετά μας άφηνε κάτι να ασχοληθούμε. Όχι ουσιαστικό. Μία η απουσία του Μαυρίδη από το γάμο του Τανιμανίδη, την άλλη η απουσία της Μελιτά από το γάμο της Γαστεράτου. Τώρα δεν είναι μια απουσία, αλλά μια παρουσία. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκλεψε τις εντυπώσεις στο γάμο της Μαρίας Μενούνος με το τσιφτετέλι της, αλλά ενοχλήθηκε από τις αντιδράσεις.

Η σχέση των media τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με το τσιφτετέλι είναι ιδιαίτερη. Μετά την Τραϊάνα Ανανία, ήταν η σειρά της παρουσιάστριας του Πάμε Πακέτο να αποτελέσει talk of the town.  Ο χορός της στο γλέντι του γάμου της Μενούνος με τον Κέβιν Αντεργκάρο στο Άκοβο της Αρκαδίας ήταν εντυπωσιακός αν μη τι άλλο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι εστίασαν πολλοί στο τσιφτετέλι. Γι΄αυτό με ανάρτηση της κάνει λόγο για σεξισμό, αφού κανείς δεν ανέφερε ότι γενικά χόρεψε αρκετές φορές και άλλα παραδοσιακά είδη.

«Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα».

View this post on Instagram

Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα ❤ #weddingparty #wedding #kalamatiano #kalamata #tsamiko #tsifteteli #vikychatzivasileiou

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) on

Copy link
Powered by Social Snap