Πληθωρική η Ιρένε

Το πλεκτό μπικίνι της Ιρένε Τροστ πρέπει να το δεις [εικόνα]

10/10/18 • 16:52 | UPD 10/10/18 • 16:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Με τα χείλη της να είναι σούπερ «ερωτικά» και το στήσιμο της να προκαλεί και να εξάπτει, η Ιρένε δείχνει για άλλη μια φορά το εντυπωσιακό της μπούστο. 

Αν τυχόν δεν άκουσες την προτροπή μας την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε για την Ιρένε Τροστ, σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν πάτησες το follow αυτόματα μόλις σου δείξαμε την συγκεκριμένη φωτογραφία της, θα κάνουμε πως δεν συνέβη ποτέ. Γιατί είναι πραγματικά κρίμα να χάνεις τη δυνατότητα να εμφανίζεται στο ξαφνικό στην αρχική σου στο Instagram.

Η Ιρένε Τροστ είναι σφόδρα υποτιμημένη και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Της αξίζουν περισσότεροι ακόλουθοι. Είναι ένα κορίτσι που κόβει την ανάσα με το κορμί της, με το μπούστο της, με τα προσόντα της γενικά. Κι όταν τη δεις με το πλεκτό μπικίνι στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, θα αντιληφθείς γιατί είμαστε τόσο απόλυτοι.

Με τα χείλη της να είναι σούπερ «ερωτικά» και το στήσιμο της να προκαλεί και να εξάπτει, η Ιρένε δείχνει για άλλη μια φορά το εντυπωσιακό της στήθος.