Η Σάρα Άντεργουντ είναι μία σκέτη πρόκληση [εικόνες]

09/10/18 • 18:55 | UPD 10/10/18 • 08:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Ξανά με μαγιό, ξανά σε κάποια παραλία ή πισίνα σε κάποιο εξωτερικό μέρος, η Σάρα Άντεργουντ ζητάει την προσοχή σου. Το νέο της ημερολόγιο είναι αποκαλυπτικό. Όπως κι αυτή.

Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά το 2018 δεν έχει και πολύ χρόνο ζωής ακόμα. Δύο μήνες και 22 μέρες του έχουν μείνει ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν να περνάνε ως πρόχειρες σκέψεις πράγματα που ίσως θέλεις να κάνεις στην περίοδο των γιορτών. Κάποιο ταξίδι ίσως ή κάποια καλή αγορά. Έτσι στα γρήγορα μπορούμε να σκεφτούμε το ημερολόγιο της Σάρα Άντεργουντ.

Δεν θα έχεις κάνει πιο value for money αγορά. Θα αναρωτηθείς για ποιον λόγο να αγοράσεις ένα ημερολόγιο όταν μπορείς να δεις τόσες αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στο Instagram. Είναι κι αυτό μια λογική ερώτηση. Ίσως γιατί στο ημερολόγιο θα δεις πράγματα που μπορεί να μην επιτρέπονται στο Instagram. Μπορεί και όχι.

Αλλά ίσως να μην χρειάζεται να σου προσφέρουμε κάποιο λόγο εμείς. Ίσως δεν είναι απαραίτητο να επιχειρηματολογήσουμε. Το κάνει με τον καλύτερο τρόπο η ίδια η Σάρα Άντεργουντ, που ποζάρει φουλ προκλητικά για να το προωθήσει.

View this post on Instagram

GRAND Tetons 😏 📸 by @jacobwitzling

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Copy link
Powered by Social Snap