Ο καλεσμένος της Μελέτη που την έκανε να βάλει τα κλάματα [βίντεο]

09/10/18 • 17:54 | UPD 09/10/18 • 17:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στη Μενεγάκη για να προλογίσει την πρεμιέρα της στον Alpha με την εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα, όπου φιλοξενεί ως πρώτο καλεσμένο έναν άνθρωπο που η ιστορία του «λυγίζει» όσο και να μην το θες.

Ήγγικεν η ώρα. Η Ελεον-ώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στον Alpha με την εκπομπή της Μετά Τα Μεσάνυχτα, μια εκπομπή που θυμίζει αρκετά το Hashtag που έκανε στο Epsilon, αλλά έχει και κάποιες διαφορές. Στην πρώτη της εκπομπή φιλοξενεί έναν άνθρωπο που το καλοκαίρι αποτέλεσε πρώτη είδηση την περίοδο που ξέσπασαν οι φωτιές στο Μάτι.

Ο πυροσβέστης που έμαθε πως καιγόταν το 6 μηνών παιδί του την ώρα που έσβηνε τις φωτιές, κάθεται απέναντι από την Ελεονώρα και περιγράφει όλα όσα έζησε σε αυτές τις μαρτυρικές μέρες.

Η Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στη Μενεγάκη για να προλογίσει την πρεμιέρα της και η Ελένη την ρώτησε αν άντεξε ακούγοντας αυτή την ιστορία. Η Ελεονώρα της είπε πως ήταν μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, παρά το γεγονός ότι είχε ακούσει την ιστορία και πριν κάνουν το γύρισμα.

«Και εμένα σφίχτηκε η καρδιά μου, στο μαγνητοσκοπημένο έχεις χρόνο. Δηλαδή εμείς μόλις τελειώσαμε το γύρισμα, σταματήσαμε, κάναμε ένα διάλειμμα, γιατί εγώ έκλαιγα, ήμουν χάλια και δεν ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα τον άνθρωπο, τον είχα δει κατ’ ιδίαν για να συζητήσουμε κάποια πράγματα…Ενώ στην πρώτη μας συνάντηση ήμουν ψύχραιμη, στο γύρισμα δεν ήμουν. Το σώσαμε στο μοντάζ. Εμένα δεν μ΄αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή όμως δεν μπορούσα να το σταματήσω. Οι συνεργάτες μου ξέρουν ότι δε θέλω να με δείχνουν εκείνη τη στιγμή».