«Χόντρυνε» το παιχνίδι ανάμεσά τους

Μαρίνα Τσιντικίδου: Γιατί τόση χολή κυρία Βόσσου μου;

09/10/18 • 17:32 | UPD 09/10/18 • 17:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Όσα είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου για τον Αντρέα Μικρούτσικο προκάλεσαν την αντίδραση της Σοφίας Βόσσου, η οποία τοποθετήθηκε με σκληρό τρόπο. Το πρώην μοντέλο δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η κυρία Βόσσου.

Μια πανέμορφη ατμόσφαιρα σχηματίστηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και σήμερα στην ελληνική σόουμπιζ. Εκτός από την κόντρα Καπουτζίδη-Ουγγαρέζου που προβλέπεται να συνεχιστεί αύριο, έχουμε την αντιπαράθεση ανάμεσα στη Μαρίνα Τσιντικίδου και τη Σοφία Βόσσου. Μια αντιπαράθεση που ξεκίνησε από την κατηγορία της πρώτης προς τον Αντρέα Μικρούτσικο για bullying.

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή της Μενεγάκη, το πρώην μοντέλο είπε ότι ο παρουσιαστής της έκανε bullying όταν ήταν στην εκπομπή του Χαμογελάτε Είναι Μεταδοτικό στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο Αντρέας Μικρούτσικος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ως απάντηση στην κατηγορία της.

Από κάτω πήρε θέση η καλή φίλη του παρουσιαστή, η Σοφία Βόσσου που σχολίασε τα εξής για τη Μαρίνα Τσιντικίδου.

«Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια; Το ξέρεις πάρα πολύ καλά, ειδικά εσύ και εγώ, γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα, ότι ουσιαστικά, η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου. Ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικα και ύστερα αναφέρει το όνομα σου. Ντροπή της, ντροπή όμως».

Το τελευταίο επεισόδιο σε αυτή τη σαπουνόπερα είναι η εκ νέου τοποθέτηση μέσω Facebook της Τσιντικίδου που επικεντρώνεται στην κυρία Βόσσου, προειδοποιώντας τη μάλιστα για νομικές ενέργειες σε περίπτωση που αναφερθεί ξανά σε εκείνη.

«Γιατί τόση χολή κύρια Σοφία Βόσσου μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρίσκεστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι -μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν- την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε, σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.

Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.

Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου.

Α! και να μην πετάγεστε».

Copy link
Powered by Social Snap