Η ηθοποιός μιλάει για τη σχέση τους

Η Υρώ Λούπη μιλά για τη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση

08/10/18 • 18:57 | UPD 08/10/18 • 18:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Υρώ Λούπη εξήγησε τους λόγους που παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Σωτήρη, χωρίς να καταφύγει σε κλασικά «ναι μεν, αλλά» και «είμαστε μόνο φίλοι» που είναι πολυφορεμένα στην ελληνική σόουμπιζ. 

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο. Δεν επιχείρησαν να την κρύψουν, ούτε να παίξουν το γνωστό παιχνιδάκι του μυστηρίου. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη γνωρίστηκαν μέσα από το θέατρο, ερωτεύτηκαν, είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες και μάλιστα συγκατοικούν στα Μελίσσια.

Την γνωρίσαμε μέσα από καθημερινά σίριαλ του Mega, όπως τη Βέρα στο Δεξί ή τα Κλεμμένα Όνειρα. Η Υρώ Λούπη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν κι εκεί εξήγησε τους λόγους που παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Σωτήρη, χωρίς να καταφύγει σε κλασικά «ναι μεν, αλλά» και «είμαστε μόνο φίλοι» που είναι πολυφορεμένα στην ελληνική σόουμπιζ.

«Ναι, δεν είχα τέτοια πρόθεση, να το ανακοινώσω, αλλά ρωτήθηκα. Δεν είχα κανένα λόγο να πω ψέματα, ότι δεν έχω σχέση με τον Σωτήρη, δεν κρύβομαι, δεν έχω τέτοιο θέμα, απλώς δεν το βάζω σε πρώτο πλάνο όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι λογικό να βγαίνω έξω με τον αγαπημένο μου, δεν με αφορά να παίζω το κρυφτούλι».

Σε ερώτηση για το αν είναι καλό ή κακό που ο Σωτήρης Καλυβάτσης κινείται στον ίδιο χώρο με εκείνη, η Υρώ Λούπη είπε: «Δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Οι σχέσεις είναι μοναδικές, όπως και οι άνθρωποι. Ο καθένας ξέρει τι του ταιριάζει και τι όχι, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά με το χαρακτήρα και τι ισορροπίες κρατάει στις σχέσεις του. Όσα έρθουν στη ζωή μου τα αντιμετωπίζω ως δώρο και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Copy link
Powered by Social Snap