Δύο παραδοσιακά φαγητά

Η επιθυμία της Μενούνος από τον Σκαρμούτσο για το γαμήλιο μενού [βίντεο]

05/10/18 • 17:37 | UPD 05/10/18 • 17:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε πιο παραδοσιακά κι ελληνικά μοτίβα θα κινηθεί το γαμήλιο μενού στο γλέντι που θα κάνουν οι Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο στο Άκοβο Αρκαδίας.

Μία μέρα μετά την ταλαιπωρία που υπέστη με τα αεροπορικά ταξίδια από πόλη σε πόλη μέχρι να φτάσει στην Αθήνα και από κει οδικώς στην Αρκαδία, η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών για τον γάμο της. Στο ενδιάμεσο, μίλησε για τους λόγους που θέλησε να παντρευτεί εδώ, για τη μητέρα της και το πρόβλημα υγείας της, αλλά και για το τι ζήτησε από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που επιμελείται το μενού του γάμου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και την Κάλλια Καρτσάκη, η Μαρία περιέγραψε το πως ένιωσε όταν της έκανε την πρόταση γάμου ο Κέβιν Αντεργκάρο στην πλατεία Times Square, για την εκκλησία που θα παντρευτεί την οποία έφτιαξε ο σύλλογος του πατέρα της και αποκάλυψε ποια από τα έθιμα σκοπεύει να τηρήσει.

Η Μενούνος μίλησε και για την επιθυμία της για τυρόπιτα, την οποία ζήτησε από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, όπως και σουβλάκια μεταξύ άλλων.

«Θα έχουμε ετοιμάσει υπέροχα φαγητά στον γάμο. Είμαι πολύ τυχερή που θα τα κάνει όλα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Tο μόνο που του είπα είναι να έχει τυρόπιτες γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ! Ήθελα και σουβλάκια, αλλά ήθελα και τυρόπιτα γιατί δεν θα έχω πολύ χρόνο να φάω και αυτό είναι εύκολο και γρήγορο».