Περί της φωτογραφίας με το παθιασμένο φιλί

Γιώργος Μαυρίδης: Αφού μας κυνηγάτε, να κρυβόμαστε; [βίντεο]

05/10/18 • 16:22 | UPD 05/10/18 • 16:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Εδώ και μερικές εβδομάδες τα μέσα ψοφούσαν για να τους πετύχουν κάπου μαζί και να τους απαθανατίσουν. Τελικά ο Γιώργος Μαυρίδης τους πρόλαβε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Δεν έχει περάσει πάνω από ένα δίμηνο από τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι μαζί. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είναι το νέο ζευγάρι που απασχολεί τη σόουμπιζ, με τους δυο τους να δίνουν τροφή. Το πράγμα κορυφώθηκε πριν από 2 μέρες, όταν και ο Μαυρίδης ανάρτησε τη φωτογραφία τους που φιλιούνται στη θάλασσα.

Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, όλα τα σάιτ έγραφαν γι΄αυτό το φιλί και το ότι αποφάσισαν να το «επισημοποιήσουν» τόσο σύντομα, ενώ ιδιαίτερη θέση κατείχε και η φράση του Μαυρίδη για την μία στο εκατομμύριο. Φράση που απευθυνόταν στη Νικολέττα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην κάμερα του Star και στη Φωλιά των ΚουΚου για την ανάρτηση του. Στην ουσία είπε ότι από τη στιγμή που ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, δεν χρειαζόταν εκείνοι να το έχουν κρυφό καμάρι. Όσο για την ατάκα του που λογικά μεταφράστηκε ως ατάκα ενός φουλ ερωτευμένου άντρα, εξήγησε τους λόγους που το έγραψε.

«Είμαι πολύ καλά. Πραγματικά είναι ο θηλυκός Μαυρίδης, να ξέρεις δεν πιάνεται. Μην είστε υπερβολικοί, μεγάλη αγάπη. Είμαστε πολύ καλά. Τι να κάνουμε; Να κρυβόμαστε; Αφού μας κυνηγάτε. Άκου αδελφέ πως έχουν τα πράγματα. Η Νικολέττα είναι «Η μία στο εκατομμύριο», γιατί έτσι λέει ο ΛΕΞ, «Τ’ αλάνια ψάχνουν τη μία στο εκατομμύριο». Όλα τα άλλα είναι περιττά»

Copy link
Powered by Social Snap