Έχει να την δει αρκετά χρόνια

Ο Τομ Κρουζ δεν βλέπει την κόρη του γιατί δεν πιστεύει στη σαϊεντολογία

04/10/18 • 16:44 | UPD 04/10/18 • 16:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Κανονικά, ο Τομ Κρουζ έχει δικαίωμα να βλέπει την κόρη του ως και 10 μέρες το μήνα, αλλά επιλέγει να μην περνάει ούτε στιγμή μαζί της.

Τέτοια δημοσιεύματα έχουν δει στο παρελθόν αρκετές φορές το φως της δημοσιότητας, αλλά κάθε φορά αποκτούν μεγαλύτερη διάσταση, μιας και έχει μεγαλώσει και το χρονικό διάστημα. Ο Τομ Κρουζ έχει πάψει εδώ και χρόνια να βλέπει την κόρη του Σούρι και λέγεται πως ο λόγος γι΄αυτό είναι ότι δεν έχει ασπαστεί την σαϊεντολογία.

Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους action ηθοποιούς που έχει βγάλει το σινεμά, αλλά αν ισχύει αυτό που ακούγεται, μιλάμε για έναν κακό πατέρα. Η μεγάλη κόντρα που έχει με την Κέιτ Χολμς και ο πολύ άσχημος τρόπος που χώρισαν είχε ως αποτέλεσμα να γίνει επίπονη και η διαδικασία της κηδεμονίας της Σούρι. 6 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Κανονικά, ο Τομ Κρουζ έχει δικαίωμα να βλέπει την κόρη του ως και 10 μέρες το μήνα, αλλά επιλέγει να μην περνάει ούτε στιγμή μαζί της εφόσον δεν έχει ασπαστεί τη σαϊεντολογία. Χαρακτηριστικά λέγεται πως η τελευταία φορά που πέρασαν χρόνο μαζί ήταν το 2013 κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Πρόκειται για πράγματα τραγικά που ατιμάζουν εντελώς τον ίδιο και τη φήμη του για την οποία τόσο νοιάζεται.