Φουλ ερωτευμένος ο Γιώργος

Ο Μαυρίδης φιλάει τη Νικολέττα Ράλλη και δηλώνει πως είναι η μία [εικόνα]

04/10/18 • 15:09 | UPD 04/10/18 • 15:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να δημοσιεύσει την πρώτη τους κοινή φωτογραφία με τη Νικολέττα Ράλλη και μάλιστα σε μια στιγμή γεμάτη πάθος κι έρωτα.

Η σχέση τους μπορεί να αριθμεί μόλις λίγους μήνες, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είναι έτοιμοι να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους και μετά την αναφορά της πρώτης στο φινάλε της εκπομπής που έκανε στον ΑΝΤ1, ήρθε μια πιο έντονη δήλωση. Όχι διά στόματος του Μαυρίδη, αλλά διά των χεριών του που ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram.

«Μέσα απ΄αυτή την εκπομπή γνώρισα το αγόρι μου» είχε πει η Νικολέττα όταν αποχαιρετούσε το κοινό και στην ουσία τότε επιβεβαίωνε αυτό που είχε αρχίσει να κυκλοφορεί από καιρό. Η παρουσία της Νικολέττας στη Θεσσαλονίκη για τα καλλιστεία έδωσε την ευκαιρία σε εκείνη και τον Μαυρίδη να περάσουν λίγες στιγμές μαζί και επέλεξαν να πάνε για μπάνιο.

Κάποια από τις τρυφερές τους στιγμές τις απαθανάτισε η κάμερα και ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να δημοσιεύσει την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Μέχρι τότε είχαμε δει τη Νικολέττα Ράλλη να φωτογραφίζεται με τη σκυλίτσα του τη Μόλυ. Τώρα ο Γιώργος είχε μαζί και τις δύο γυναίκες του. Η Μόλυ ήταν αυτή που πόζαρε όσο οι δυο τους αντάλλαζαν ένα παθιασμένο φιλί και μια αγκαλιά στα βράχια.

Ο Γιώργος στην ανάρτηση του έγραφε σχόλιο «Η μία στο εκατομμύριο». Μια φράση που θα μπορούσε να ταιριάξει και για τα δύο θηλυκά.

View this post on Instagram

"Η Μια στο Εκατομμύριο"

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

Copy link
Powered by Social Snap