Με στράπλες μπουστάκι που τονίζει το στήθος της

Η Κάιλι Τζένερ ποζάρει στο μπαλκόνι και δείχνει τις καμπύλες της

03/10/18 • 20:53 | UPD 03/10/18 • 20:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Από την ημέρα που έγινε μητέρα έχει λιγοστέψει τα σέξι «χτυπήματα» στο Instagram. Η Κάιλι Τζένερ ξαναμπήκε στο οπτικό πεδίο με τις καμπύλες της να κολάζουν.

Ούσα εδώ και μερικούς μήνες μητέρα, η Κάιλι Τζένερ έχει αφήσει πίσω της τις μέρες του παρελθόντος και φροντίζει να δείχνει τις στιγμές της μητρότητας, τις στιγμές που περνάει με την κόρη της, ενώ είναι επικεντρωμένη και στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Γι΄αυτό πλέον δεν θα βρεις πολλές προκλητικές αναρτήσεις στο Instagram.

Γίνονται σποραδικά και δεν είναι τόσο αποκαλυπτικές όσο στο παρελθόν. Είναι σαφές ότι έχει ωριμάσει αρκετά αν και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 22 της, αλλά δεν παύει να είναι μια νεαρή κοπέλα. Μια σέξι μαμά. Και ως τέτοια πόζαρε στη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της.

Φορώντας κάτι που δεν είναι σαφές αν πρόκειται για μαγιό ή για εσώρουχα, η Κάιλι Τζένερ φανέρωσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη δυναμική της, τις καμπύλες της. Πρώτον με το στράπλες τοπάκι της που αναδεικνύει το πλούσιο στήθος της. Δεύτερον με το κάτω μέρος που είναι αρκετά 80’s και κρίνοντας από το μέγεθος του μπροστά, δεν θα ήταν λάθος να υποθέσουμε ότι πίσω καταλήγει σε μπραζίλιαν μορφή.

View this post on Instagram

⚡️☁️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on