Τρομερά έσοδα από τις δουλειές της

Η Κέιτ Μος παραμένει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στη Βρετανία

02/10/18 • 19:37 | UPD 02/10/18 • 19:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα τελευταία χρόνια η Κάρα Ντελεβίν ήταν σταθερά πρώτη. Φέτος, η Κέιτ Μος πήρε την πρωτιά και μάλιστα με διαφορά.

Μέχρι και τις αρχές του 2000 η Κέιτ Μος ήταν μια από τις κορυφαίες στο χώρο του μόντελινγκ. Κάπου εκεί έμπλεξε με τα ναρκωτικά και χάλασε αρκετά την εικόνα της. Τα χρόνια πέρασαν, εκείνη άφησε πίσω της το κακό παρελθόν και παρόλο που είχε φτάσει πια 40 ετών, παρέμενε μια γυναίκα που θα έκανε την κριτική του Next Top Model να σωπάσει.

Το όνομα της είναι ψηλά στον κόσμο των brands και πολύ λογικά τα έσοδα της είναι από τα υψηλότερα που υπάρχουν παγκοσμίως και στη Βρετανία. Είναι γράψαμε; Ήταν. Γιατί για το 2018 είναι και επίσημα η γυναίκα με τα περισσότερα έσοδα όσον αφορά το χώρο της μόδας.

Σε αυτή την δεκαετία η Κάρα Ντελεβίν είχε κυριαρχήσει, αφού είχε εισάγει ένα νέο πρότυπο μοντέλου κι επίσης την ζητούσαν απ΄όλα τα brands. Περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια ήταν τα έσοδα της Ντελεβίν για κάθε χρόνο από το 2013 και μετά. Η Κέιτ Μος ξεπέρασε κατά πολύ αυτό το ποσό, με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες να της αποφέρουν 11.500.000 δολάρια για το τρέχον έτος. Ένα έτος που δεν έχει καν συμπληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι η Κάρα που βρίσκεται σταθερά γύρω από τα 10 εκατομμύρια έμεινε στην δεύτερη θέση.