Ξέφυγε πάλι με τις δημόσιες τοποθετήσεις του

Ανησυχία για την πνευματική κατάσταση του Κάνιε Γουέστ

02/10/18 • 19:00 | UPD 02/10/18 • 19:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αλλαγή του ονόματος του σε Ye, η αναφορά σε τρίτο πρόσωπο, το ξέσπασμα στο Saturday Night Live, το σχόλιο για την 13η τροπολογία. Μαζεύτηκαν πολλά για τον Κάνιε Γουέστ.

Πίσω στο 2016 είχε περάσει εννιά μέρες σε κλινική ύστερα από διάγνωση για ψύχωση. Τον τελευταίο καιρό ο Κάνιε Γουέστ δείχνει και πάλι δείγματα πνευματικής αστάθειας, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτά μοιάζουν να μην έφυγαν ποτέ. Ωθούμενος από την υπέρμετρη αλαζονεία του, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν καταφέρνει κάθε φορά να λέει πράγματα που είναι αμφιλεγόμενα.

Την περασμένη βδομάδα τον διαβάσαμε στο Twitter να λέει ότι το πλάσμα που ήταν γνωστό μέχρι πρότινος ως Κάνιε Γουέστ, μετονομάζεται από σήμερα σε Ye. Ye είναι ο τίτλος του όγδοου άλμπουμ που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι διπλό και θα έχει δεύτερο τίτλο το Yandhi.

Μπορεί να μοιάζει με μια μαρκετίστικη κίνηση, αλλά κρίνοντας από το παρελθόν του Κάνιε Γουέστ, δεν ήταν. Και αφού έχει κάνει αυτό, έρχεται το Σάββατο το βράδυ η εμφάνισή του στο Saturday Night Live για να κάνει ακόμα πιο περίεργη την κατάσταση του.

Όταν είχε ολοκληρώσει το σόου του με το ντουέτο με τον Lil Pump, την Τεγιάνα Τέιλορ και τον Kid Cudi, είχε ένα μικρό ξέσπασμα όπου μιλούσε για τον Τραμπ και τα έχωνε στους Δημοκρατικούς, ενώ φορούσε το καπελάκι Make America Great Again και έλεγε «Αν με ένοιαζε ο ρατσισμός θα είχα φύγει από την Αμερική». Μετά απ΄αυτό ακολούθησε ένα σχόλιο στο Twitter για την 13η τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε το 1875 και λέει ότι καταργείται η δουλειά για τους μαύρους που δεν έχουν κολάσιμη πράξη και φυλάκιση να τους ακολουθεί, και ολοκλήρωσε το τρίπτυχο.

Με τούτα και με κείνα δεν είναι παράλογοι όσοι θεωρούν πως περνάει μια ασταθή πνευματική φάση. Την ίδια ώρα η Κιμ, πιο ισχυρή από ποτέ σε επίπεδο δημόσιας εικόνας, τον στηρίζει και προωθεί το άλμπουμ του.

Copy link
Powered by Social Snap