Και ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη

Η Κόνι Μεταξά φοράει μόνο μπραζίλιαν στο κρεβάτι της [εικόνα]

01/10/18 • 17:21 | UPD 01/10/18 • 17:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κόνι Μεταξά είναι σέξι και έχει πολλούς τρόπους να το δείξει.Ο πιο χαρακτηριστικός της είναι όταν μένει ημίγυμνη και ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη.

Στο παρελθόν έχει προχωρήσει πάρα πολλές φορές σε μια απομυθοποίηση της εικόνας της επιδεικνύοντας με περηφάνια τα σημεία που έχει κυτταρίτιδα στην περιφέρεια της. Για να εστιάσεις κακότροπα σε αυτό και να μην απολαύσεις απλά το συνολικό θέαμα, πρέπει να είσαι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή κάποιος άλλος από την κριτική επιτροπή του Next Top Model. Η Κόνι Μεταξά είναι σέξι και έχει πολλούς τρόπους να το δείξει.

Ο πιο χαρακτηριστικός της είναι όταν μένει ημίγυμνη και ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη. Αυτή τη φορά έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία μιας και το έκανε μέσα στην κακοκαιρία του σαββατοκύριακου. Εκεί που μετρούσαμε σταγόνες στα παράθυρα, εκεί όπου ακούγαμε τον ήχο της έντονης βροχής να σκάει στο έδαφος, μπήκαμε στο Instagram και είδαμε μιαν άλλη καταιγίδα.

Καταιγίδα ηλιαχτίδας είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Κόνι Μεταξά το Σάββατο κι εκεί θα την δεις να στέκεται με τα γόνατα στο κρεβάτι, με μια πετσέτα στα μαλλιά και να κοιτάζει από το παράθυρο τον ήλιο και τη θάλασσα. Πιθανότατα πρόκειται για «φωτογραφία αρχείου», απ΄αυτές δηλαδή που κρατάμε συνήθως καβάτζα από το καλοκαίρι για να τις ποστάρουμε.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως η Κόνι είναι σούπερ σέξι φορώντας μόνο ένα μαύρο μπραζίλιαν, με τα οπίσθια της να αποκαλύπτονται.