Βούρκωσε όλη η Ελλάδα – Η συγκινητική ιστορία της 20χρονης Αννας του Greece’s Next Top Model

25/09/18 • 13:04 | UPD 25/09/18 • 13:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Κακά τα ψέματα, η κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει βγάλει ένα πρόσωπο περισσότερο σκληρό κι επικριτικό απέναντι στις νεαρές κοπέλες, που θέλουν να γίνουν μοντέλα ενώ τα φαρμακερά τους σχόλια δίνουν και παίρνουν στα κάστινγκ

Κακά τα ψέματα, η κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει βγάλει ένα πρόσωπο περισσότερο σκληρό κι επικριτικό απέναντι στις νεαρές κοπέλες, που θέλουν να γίνουν μοντέλα ενώ τα φαρμακερά τους σχόλια δίνουν και παίρνουν στα κάστινγκ.

Όμως αυτή τη φορά, στο επεισόδιο της Δευτέρας, η παραγωγή αποφάσισε να δείξει στο κοινό και ένα άλλο πρόσωπό τους. Συγκεκριμένα, όταν μπροστά τους στάθηκε ένα γλυκύτατο 20χρονο κορίτσι η Άννα, η οποία εξομολογήθηκε ότι μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο οι 4 κριτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Όταν η παίκτρια βρέθηκε ενώπιον της επιτροπής, κατάφερε να τους κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Όταν όμως η Ηλιάννα Παπαγεωργίου τη ρώτησε αν η οικογένεια της τη στηρίζει στα όνειρά της για το μόντελινγκ, εκείνη αποκάλυψε ότι μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο. Έπειτα, ήρθαν μέσα οι δύο φίλες της και οι στιγμές που ακολούθησαν, ήταν ίσως οι πιο συγκινητικές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο reality show.

Η κοπέλα πέρασε στην επόμενη φάση με 4 θετικές ψήφους και πολύ ζεστό χειροκρότημα.