Επιστροφή στις παλιές συνήθειες

Η Κιμ Καρντάσιαν με εσώρουχο-κορδόνι και πόζα από τα παλιά [εικόνα]

24/09/18 • 17:57 | UPD 24/09/18 • 17:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα εσώρουχο-κορδόνι που δεν έχει κανένα πρακτικό αντίκρυσμα, στηρίχθηκε σε μια καρέκλα και πρόταξε ελαφρά την πίσω πλευρά της.

Πριν από 11 χρόνια έμπαινε για τα καλά στην τηλεοπτική ζωή των Αμερικάνων και κατ΄επέκταση στην παγκόσμια σόουμπιζ. Πριν από 11 χρόνια ξεκινούσε την πορεία της για να κατακτήσει τον κόσμο της δόξας, του χρήματος και των επιχειρήσεων. Η Κιμ Καρντάσιαν μας προσκάλεσε χθες βράδυ να δούμε την πρεμιέρα της 11ης σεζόν του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians με μια πόζα απ΄αυτές που μεγάλωσαν το μύθο της.

Αν και είναι εμφανές πως έχει χάσει αρκετά κιλά τον τελευταίο χρόνο, αυτό δεν έχει προκαλέσει μεγάλη μείωση στα πολυφημισμένα της οπίσθια και γι΄αυτό είπε να προκαλέσει την ανδρική λίμπιντο τόσο με το εσώρουχο της όσο και με τον τρόπο που τοποθετήθηκε στον φακό.

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα στρινγκ που η μόνη του αρμοδιότητα ήταν να διεγείρει τη φαντασία, δίχως πρακτικό αντίκρυσμα, στηρίχθηκε σε μια καρέκλα και πρόταξε ελαφρά την πίσω πλευρά της. 11 χρόνια μετά παραμένει μια από τις ιέρειες των πληθωρικών γλουτών και πάσης φύσεως μυών στην περιοχή των οπισθίων της.

Λίγο μετά, για να υπενθυμίσει σε όλους πως ξεκίνησαν όλα, ανάρτησε και μια φωτογραφία της με μαγιό από το 2007. Τότε που έκανε πρεμιέρα η πρώτη σεζόν του ριάλιτι.

Copy link
Powered by Social Snap