Ποδαρικό στην Τατιάνα έκανε ο Άκης Σακελλαρίου

Άκης Σακελλαρίου: Ο ένας μου πνεύμονας ήταν νεκρός [βίντεο]

24/09/18 • 17:06 | UPD 24/09/18 • 17:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε καλεσμένος στην Τατιάνα και αποκάλυψε ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είχε εισαχθεί μια άλλη κοπέλα με το ίδιο βακτήριο, η οποία κατέληξε. 

Έχοντας ήδη προκαλέσει θόρυβο για την επιστροφή της στην μεσημεριανή ζώνη με το poll που έκανε στα social media της εκπομπής για τον Ζακ Κωστόπουλο, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε και την τηλεοπτική της αρχή στον ΣΚΑΪ με το Μαζί Σου, με καλεσμένο τον Άκη Σακελλαρίου. Ο ηθοποιός, ακμαίος πια μετά την περιπέτεια της υγείας του, περιέγραψε όσα έζησε.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Τατιάνα φιλοξένησε τον ηθοποιό και τον άκουσε να της εξηγεί πως κλιμακώθηκε η νόσος των λεγεωνάριων που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο Άκης Σακελλαρίου αποκάλυψε ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο, είχε εισαχθεί μια άλλη κοπέλα με το ίδιο βακτήριο, η οποία κατέληξε.

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο το ένα πνευμόνι ήταν νεκρό και είχε χτυπήσει και στον εγκέφαλο. Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40 πυρετό. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδιαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα, έρχομαι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδε τις εξετάσεις, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο. 

Εμείς μέσα από την κούραση της περιοδείας πηγαίναμε σε ξενοδοχεία και καθόμασταν στα σπα να χαλαρώσουμε. Οπότε μάλλον σε κάποιο σπα ή με το aircondition την πάτησα. 

Εμείς οι άνθρωποι που έχουμε προβολή πρέπει να έχουμε υπόψιν πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από την προσωπική μας επιτυχία και σαφέστατα να κοιτάμε περισσότερο τον εαυτό μας, τους αγαπημένους φίλους και αυτούς που μας αγκαλιάζουν».

Copy link
Powered by Social Snap